Ціни в ресторанах Чернівців осінь 2014

- 09.10.2014 13:38
Ціни в ресторанах Чернівців осінь 2014

Які ціни на новий сезон в ресторанах Чернівців та області? Пропонуємо вам огляд цін на банкети у чернівецьких ресторанах в жовтні 2014 року. Дізнайтеся всі пропозиції!

Дивіться КОНТАКТИ ресторанів Чернівців + фото та 3д панорами  >>>

Ресторан «Фенікс» запрошує в оновлену обстановку. На вас чекає жива музика, приємний інтер’єр та ексклюзивні страви. Бенкети по ціні 280-300 гривень з людини.

Ресторан «День і Ніч» чекає на гостей. У нас для вас — жива музика, ексклюзивні безалкогольні та зігріваючі напої. Бенкетне меню від 180 гривень, просто гарно відпочити — від 60 гривень з людини.

Ресторан «Піар» пропонує чудово відпочити в затишній та елегантній атмосфері. На вас чекає чудова жива музика. Вартість — 350 гривень з людини.

Ресторан «Еней» - це місце, де завжди люб’язно пропонують чудові страви та гарантують приємний відпочинок з акомпанементом живої музики. Ціни — 350 гривень з людини.

Ресторан «Фрегат» запрошує всіх бажаючих на святкування важливих подій. У нас — ексклюзивна кухня від випускниці Академії кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Вавілон» вітає гостей та запрошує скуштувати фірмові страви, серед яких — рулька свяна запечена. На вас чекає чудова атмосфера свята та жива музика. Ціни уточнюйте в ресторані.

Ресторан «Юлліс» радий вітати поціновувачів смачної кухні та вишуканого відпочинку. Ціни — по домовленності.

В ресторан «Фаберже» ви можете розраховувати на оновлене меню з чудовими фірмовими салатами. Також у нас грає жива музика. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Кварц» запрошує гостей на святкування будь-яких подій у вашому житті. Обирайте страви з меню, яке постійно оновлюється, а також насолоджуйтеся відмінною живою музикою. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Брістоль» пропонує організувати бенкети до будь-якого бенкета. У нас грає приємна жива музика. Вартість бенкету — 330 гривень з людини. Весілля — під замовлення.

Ресторан «Андінна» вітає гостей до будь-якої події. На вас чекає домашня єврейська кухня, смачненькі страви, приготовані на мангалі. Завжди грає жива музика. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Україна» гостинно запрошує усіх бажаючих до святкування яскравих подій вашого життя. Постійно оновлюється ресторанне меню, грає чудова жива музика. Ціни — від замовлення.

В ресторані «Буковинська зірка» в Боянах на вас чекає сезонне меню та талановите виконання живої музики. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Добра забава» знає, як гарно відмітити свято, яке запам’ятається вам надовго. Скуштуйте смачні та ситні страви та відпочиньте у нас на славу. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Кристовлад» вітає всіх бажаючих відпочити та насолодитися смачною домашньою кухнею. У нас на вас чекає оновлене меню та жива музика. Ціни — від замовлення.

В ресторані «Дворик» гармонійно поєднується затишок та вишуканість, що дарує відмінний настрій до будь-якого торжества. Ціни на бенкети — 220 гривень з людини.

Ресторан «Версаль» радий вітати гостей та готує для них найсмачніше м’ясо в Чернівцях, приготоване в хостері. Для вас завжди — жива музика. Ціни — від 300 гривень з людини.

В ресторані 2000 ви маєте можливість оцінити вишукані та неймовірно смачні страви нашого кухаря, та потанцювати під приємні звуки живої музики. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Венеція — затишне на приємне місце, де на вас чекає атмосфера справжнього свята. Дізнатись про ціни можна зха телефонами.

Ресторан «Принц» запрошує до святкування, відпочинку та просто смачно попоїсти. На вас завжди чекає смачна кухня та жива музика. Ціни — від замовлення.

Колиба в Мигово гостинно відкриває двері для всіх бажаючих. Мменю постійно оновлюється, тому ви будете в захваті від наших страв. Жива музика — за побажанням. Ціни — від 200 гривень з людини.

Ресторан «Велюр» чекає на гостей та презентує оновлене меню та живу музику. Запрошуємо на вечори української музики, які відбуваютсья у нас щоп’ятниці. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Шанс» радий вітати всіх бажаючих отримати масу задоволення від відпочинку. Представляємо оновлене мею зі стравами європейської та української кухонь, зал до 250 чоловік. Ціни — від 280 грн.

В ресторані «Меркурій» ви можете розраховувати на оновлене на 75% меню, відмінні солодощі та фрукти та живу музику. Замовлення — від 240 гривень з людини.

Ресторан «Ера» завжди чекає на гостей і готує для них лише найкраще. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Асторія» в Луківцях запрошує до гостинного столу і затишної обстановки свята. На вас чекає приємне виконання живої музики. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Бульвар» - осередок гарного смаку та чудової кухні. Ціни уточнюйте за телефонами.

Ресторан «Піраміда» готує лише найсмачніші та найситніші страви для своїх гостей. Скуштуйте наші крученики, салат капрезе, картоплю, фаршировану м’ясом, вареники з чорницею та молдавську плацинду з бринзою. Ціни — по замовленню.

В ресторані «Бінді» ви можете скуштувати будь-які страви індійського меню. Також ми готуємо для вас страви європейської та української кухні. Ціни — від замовлення.

Ресторан «Клеопатра» вітає гостей на будь-яке свято. Для вас діють просторі зали, затишні кабінки, літня тераса. У нас є доставка страв, суші та мангального меню. Працює караоке, жива музика кожен день. Приймаємо замовлення на бенкети та фуршети. У нас — завжди лояльні ціни, в залежності від замовлення.

Ресторан «Садиба» частує усіх гостей відмінними стравами української кухні. У нас грає приємна жива музика. Ціни — 200-250 гривень з людини.

Ресторан «Корал» запрошує на святкування ювілеїв, весіль, днів народження та інших подій у вашому житті. Довідки по цінам — за телефонами ресторану.

Ресторан «АлМі» радий чекати гостей в затишному залі і готує неймовірні страви на будь-який смак. Ціни — від замовлення.

Ресторан «Дельта» пропонує покращене меню та відмінний відпочинок. Жива музика — за бажанням. У нас завжди доступні ціни — від замовлення.

Ресторан «Лісний узвіз» гарантує приємний настрій та індивідуальний підхід для кожного клієнта. Ціни — за телефонами.

Ресторан «Гостинний двір» відкриває новий зал та караоке. Гарантуємо вам живу музику та вишукані страви до свят. Приймаємо замовлення на корпоративи. До вашого смаку — чудові кондитерські вироби. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Рефлекшн» пропонує на вибір фірмові страви з морепродуктів та набагато більше. Бенкетний зал приймає до 45 гостей. Для вас — жива музика по замовленню, з нами співпрацює DJ Fox. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Мілена» запрошує гостей відмінно відпочити душею та тілом та скуштувати неперевершені страви. Довідка за телефонами.

Ресторан «Віра. Надія. Любов» пропонує відвідувачам смачні страви європейської та буковинської кухонь на будь-який смак. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Камуфляж» - це чудове місце для святкування та відпочинку, де вам завжди запропонують відмінні страви смачної кухні. Чекаємо вас у нашому затишному закладі! Ціни — від 250 гривень з людини.

Ресторани області

Ресторан М в Мамаївцях пропонує гарно відпочити та відвідати страви на будь-який смак. Ціни питайте за телефонами.

Ресторан «Сонячна долина» завжди радий гостям і пропонує лише найкращі страви та відпочинок. Ціни запитуйте за телефоном.

Ресторан «Смерека» гарантує лише позитивні емоції кожному клієнту. У нас ви завжди можете розраховувати на смачну кухню та чудове виконання живої музики. Ціни — по замовленню.

Ресторан «Берег любові» радий вітати гостей і пропонує організацію бенкетів. Пропонуємо страви смачної кухні, живу музику. Ціни — від 200 гривень з людини.

Ресторан «Асторія» в Неполоківцях гостинно відкриває двері та запрошу на відмітити будь-яке свято. У нас завжди затишно, цікаво та смачно. Ціни — нижче ринкових.

Ресторан «Райський дворик» вітає гостей в затишній атмосфері. Організовуємо свята на будь-яке бажання. Ціни — по замовленню.

В ресторані «Елена» на вас завжди чекають смаколики європейської кухні. Ціни — в залежності від замовлення.

Ресторан «Колвік» пропонує гостям відмінне оновлене меню, шикарне оформлення фургетів, проведення виїзних церемоній до весілля, а також смачні торти та тістечка. У нас грає вишукана жива музика. Ціни — 300-350 гривень з людини.

Ресторан «Надія» вітає кожного та пропонує лише найкраще — смачну українську та румунську кухні, веселу живу музику. Ціни — від замовлення.

Ресторан «Іва» запрошує на гостину та готує відмінні страви. Ціни запитуйте за телефонами.

Ресторан «Імперіал» працює на замовлення. Звертайтесь до нас, і ми організуємо для вас свято вашої мрії. Ціни дізнавайтесь за телефонами.

Ресторан «Хрещатик» запрошує гарно відпочити в затишній атмосфері та відчути святковий настрій. Довідки по цінах — за телефонами ресторана.

Ресторан «Пролісок» - це місце, де завжди смачно, затишно та приємно. У нас відпочинок запам’ятається надовго. Ціни дізнавайтесь за телефонами.

Ресторан «Під Липами» пропонує гостям надзвичаной смачні страви, які можна скуштувати в нашому чудовому закладі. По цінам звертайтеся за теелфонами ресторану.


Ключові слова: ціни на бенкетах в ресторанах Чернівців

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини