Хроніка правопорушень на Буковині за минулі вихідні

- 27.07.2009 12:13
Хроніка правопорушень на Буковині за минулі вихідні

26 липня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 18 злочинів. Зокрема, 14 крадіжок, 1 злочин пов’язаний з незаконним обігом наркотиків, 1 шахрайство, 1 злочин по лінії економіки. 11 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Кельменецького райвідділу міліції звернувся 29-річний житель районного центру із заявою про те, що невідомий, шляхом пошкодження двох навісних замків, проник в приміщення магазину, який знаходиться в місті Кельменці, звідки викрав гроші в сумі 300 гривень та картки поповнення рахунків мобільного зв’язку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку райвідділу міліції за скоєне встановили та затримали двох 18-річних місцевих жителів. По даному факту порушено кримінальну справу за статтею 185 частиною 3 Кримінального кодексу України – крадіжка.

За минулу добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій один учасник дорожнього руху травмований.

В селі Кам’янка Глибоцького району 40-річний місцевий житель, керуючи скутером іноземного виробництва, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з трактором «Т-150», під керуванням 51-річного жителя села Димка. В результаті ДТП 40-річний чоловік із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переломом стегна госпіталізований до центральної районної лікарн.

27 липня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 18 злочинів. Зокрема, 1 випадок незаконного заволодіння транспортним засобом, 2 грабежі, 13 крадіжок, 1 злочин пов’язаний з незаконним обігом наркотиків. 10 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

За минулу добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких один учасник дорожнього руху загинув, один учасник дорожнього руху травмований.

На автодорозі неподалік села Васловівці Заставнівського району 35-річний місцевий житель, рухаючись на мотоциклі іноземного виробництва, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген - Транспортер», під керуванням 48-річного жителя села Погорілівка. В наслідок ДТП 35-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

39-річний житель села Шипинці Кіцманського району, керуючи скутером іноземного виробництва на вулиці Галицький Шлях обласного центру, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 41-річну жительку Тернопільської області. В результаті ДТП потерпіла із забійною раною голови доставлена до лікарні швидкої медичної допомоги.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 496 порушень Правил дорожнього руху, з яких 37– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 496 порушень Правил дорожнього руху, з яких 38– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.

Джерело: СГЗ УМВС України у Чернівецькій області


Ключові слова: статистика правопорушення Чернівецька область 27 липня

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини