Пігментні плями на обличчі - як лікувати

- 07.04.2014 12:42
Пігментні плями на обличчі - як лікувати

Сучасні жінки та дівчата дуже прискіпливо відносяться до своєї зовнішньості, і багато уваги приділяють пігментним плямам на обличчі. Виникати вони можуть по різним причинам, і способів їх видалення також існує досить багато - як народних, так і косметологічних.

По-перше, перед видаленням такого роду плям треба дізнатися, через що вони могли виникнути. На появиу пігментних плям могли вплинути порушення метаболізму в організмі. У цьому разі краще пройти медичне обстеження і виявити проблему, позбавлення якої допоможе очистити обличчя. Якщо плями на обличчі виникли не через проблеми зі здоров'ям, тоді краще звернутися до косметолога.

Пігментні плями в кабінеті косметолога виводяться безболісно різноманітними способами. Наприклад, можуть бути використані процедури відбілюваня, мікроток, лазерне видалення пігентних плям .ультразвуковий пілінг. Хімічний пілінг може застосовуватися, але в тому випадку, якщо пігментні плями виникають не через проблеми з внутрішніми органами. Справа в тому, що використання хімічного пілінгу передбачає використання фруктових кислот, які діють "зсередини". Окрім того, рідкий азот може допомогти видалити плями - мається на увазі процедура кріоаплікації. Ці процедурі не шкодять здоров'ю і не викликають болісних відчуттів. Видалення дуже помітних пігментних плям можлива лише к клініці чи косметологічному кабінеті.

Вдома, за допомогою народних методів можна видалити почервоніння шкіри та зробити веснянки більш помітними. Для цього можна використовувати настої на травах, примочки з них, також можна робити маски для відбілення шкіри, компреси.

Маски можна використовувати лише тоді, коли на ігрідієнти немає знижки. Тримати на обличчі маски треба приблизно 15 хвилин, а потім змити за допомогою теплої водички.

Для перцевої маски треба натерти молодкий перець на дрібній тертці та нанести соковиту масу на обличчя. Таку маску можна використовувати протягом всього року. Також можна зробити маску з петрушкою та медом, для якої нам потрібні 2 столові ложки подрібненого листя петрушки, по дві столові ложки рідкого меду та свіжовичавленого лимонного соку. Ця маска допомагає добре відбілювати шкіру обличчя, результат є дуже ефективним. Також працює маска з дріжжами. З чайною ложкою лимонного соку змішуємо 25 грамів дріжжів та столовою ложкою свіжого молока. Цікаво, що ця маска може навіть вивести білу пігментацію.

Огірок також можно використовувати для маски, змішавши натертий огірок (три столові ложки) з соком лимона, олією оливи та навіть улюбленим кремом для обличчя (1 ложка допоміжного засобу).

З рідким медом (1 чайна ложка) треба змішати по 2 столових ложки свіжого смородинового соку та ягід калини. Поєднавши інгрідієнти, отримуємо настій для компресів.

Ефективною від пігментних плям є маска на кефірі. Для цього 2 столові ложки кефіру змішуємо з 1 чайною ложкою лимонного соку, додаємо декілька крапель олії оливи.

Використовуйте маски, які вам подобаються більше, позбавляйтесь від пігментних плям та будьте красивими та здоровими!


Ключові слова: лікування пігментних плям, пігментні плями на обличчі, як прибрати пігментні плями

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини