«Грація» - точка відліку оновленого світовідчуття та високої якості життя

- 10.01.2014 23:00
«Грація» - точка відліку оновленого світовідчуття та високої якості життя

З давніх часів еталоном жіночої краси і нев'янучої юності вважалася богиня кохання Афродіта. Її повсюдно супроводжували доньки верховного бога Зевса Грації – уособлення жіночої вроди і чарівності. Ці добродійні богині, втілення радісного, доброго і вічно юного початку життя, були покликані наділяти світ красою і довершеністю.

Сьогодні Центр естетичної медицини "Грація" прагне наповнити Ваш світ красою і довершеністю, дарувати радість перевтілення і відчуття упевненості у власному успіху.

Якщо Ви хочете здивувати гостей на вечірці несподіваним перевтіленням, досягти гармонії свого внутрішнього світу і зовнішнього вигляду, відчути душевний спокій або просто постійно добре виглядати, Вам необхідно завітати до Центру естетичної медицини "Грація". В першу чергу ми пропонуємо нашим відвідувачам гарний настрій та самопочуття. У нас Ви зможете цілковито забути про будь-які життєві незгоди і стреси та зануритись у світ спокою, гармонії і задоволення.


Висококласні фахівці центру «Грація» використовують найновіші методи та можливості сучасної медицини та косметології. У нас представлені ефективні методики омолодження, оздоровлення, збалансованого харчування та косметологічного догляду, розроблені комплексні програми з догляду за обличчям і тілом.

До ваших послуг процедури з омолодження обличчя, шиї, зони декольте, корекція фігури, усунення проявів целюліту і надлишкових жирових відкладень. Досвідчені лікарі - мануальні терапевти допоможуть Вашому тілу розслабитися.

Ін'єкції краси в "Грації" – це найкращі у світі препарати, спеціальні стерильні умови проведення процедур, найсучасніша техніка. Такі методики як мезотерапія, біоревіталізація, плазмоліфтінг істотно поліпшать структуру вашої шкіри, зволожать її, придадуть юне сяйво вашому обличчю. Тим, хто готовий змінюватися і бажає відчути всю повноту здорового життя, «Грація» пропонує поради стосовно правильного харчування і догляду за тілом. Задоволення від здорової їжі - це стрункість без складних дієт, природна краса і молодість.

У клініці "Грація" представлено і напрям "пластична хірургія". Досвідчений лікар-пластичний хірург надасть професійну консультацію і допоможе знайти відповіді на питання, які вас цікавлять. Саме пластичний хірург зробить вам ін'єкції "Botox" ("Disport"), виконає контурну пластику, об'ємну пластику губ (Restylane, Juvederm). Досвідчений лікар-дієтолог проведе діагностику на сучасному апараті - біоімпедансному аналізаторі - і дасть поради стосовно загального стану вашого здоров’я. Кваліфікований лікар-дерматолог проведе цифрову діагностику функціонального стану шкіри і об'єктивно оцінить саме Ваші індивідуальні особливості. Це допоможе обрати правильні методи догляду за шкірою, а у разі потреби і ефективного лікування. Фахівці «Грації» проводять лазерну епіляцію за спеціальною системою, що охолоджує, з максимальним комфортом і тривалим ефектом.

А якщо Ви обираєте для себе все саме найкраще, якщо Ви бажаєте завжди виглядати блискуче, незалежно від часу доби (рано вранці чи пізно вночі), погодних умов (дощ, сніг або пекуче сонце), де б Ви не були (у басейні, на морі, у ресторані чи на пікніку), якщо Ви бажаєте природньо підкреслити красу своєї зовнішності або приховати деякі її недоліки, тоді елітна процедура перманентного(постійного) макіяжу- Long Time Liner (Німеччина) саме для Вас! Тільки у "Грації" єдиний у Чернівцях рецепт довговічної природньої краси! Ваш погляд та губи будуть завжди виразними, сяючими та бездоганними.

Усе це і багато іншого пропонує Вам Центр естетичної медицини "Грація", який може стати точкою відліку вашого нового відчуття життя, початком змін на краще. Комплексний підхід наших спеціалістів та можливості сучасної апаратної косметології дозволяють нам вирішувати проблеми людини як ззовні, так і зсередини, завдяки чому ми отримуємо гарні результати.

Завітавши до нас, Ви зможете впевнитись у високому професіоналізмі наших фахівців та неодмінно будете задоволені якістю послуг, які ми надаємо. Отож якщо маєте бажання вдосконалити свій внутрішній світ і зовнішній вигляд, змінити життя на краще, приходьте до Центру естетичної медицини “Грація”!

Центр естетичної медицини «Грація» - ЗДОРОВЯ, КРАСА, УСПІХ.

Наша адреса: м. Чернівці, вул. 28 Червня, 25
Телефони: 57-40-12 099-310-97-16 096-267-58-45
gracia-aesthetic.com
E-mail: gracia.aesthetic@gmail.com


Ключові слова: грация Черновцы

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини