Чернівцями пройшла рекордна кількість магістрів

- 01.07.2009 12:22
Чернівцями пройшла рекордна кількість магістрів

Рекордна кількість магістрів цими вихідними пройшла центральними вулицями Чернівців. Нагородження кращих із кращих студентів відбулося в парку імені Тараса Шевченка. Про казуси навчання і веселе життя в гуртожитку згадували випускники в останній день їхнього студентського життя.

Найкращі побажання від викладачів і магістри одразу рушають до парку імені Тараса Шевченка. На центральних вулицях міста ні транспорту, ні натовпу – керівництво університету доклало чимало зусиль, аби створити зелену дорогу для магістрів.

Тамара Марусик, проректор ЧНУ імені Юрія Федьковича: "ДАІ залучили. Мені важко сказати скільки, але все робили для того, щоб забезпечити безпеку нашим студентам. І щоб все виглядало організовано, так, як має бути, адже ми наближаємось до Європи".

Вперше ряди магістрів поповнили журналісти. Фахівці сподіваються, що відкриття нової кафедри лише початок і невдовзі у Чернівцях буде ще й факультет журналістики.
Світлана Флікян, магістр: "Тепер на Буковині будуть професійні журналісти і свої журналісти. До нас будуть приходити не кадри з Києва, зі Львова – вони хай залишаються собі в себе. Нам потрібні наші спеціалісти і спеціалісти хороші. І, я думаю, з кожним роком магістратура набиратиме обертів".
П’ять років тому серед випускників університету налічувалось близько чотирьохсот магістрів. На сьогодні ця цифра суттєво різниться.

Ольга Стратійчук, журналіст: "Цьогоріч університет випустив рекордну кількість магістрів – більше семисот. Відсьогодні для всіх випускників розпочинається нове доросле життя."

Та все ж спогади про веселе студентське життя назавжди залишаться у кожного випускника.
Владлен Баранюк, магістр: "Кликали й шару деколи і книжку під подушку ставили."

Світлана Флікян, магістр: "Добре кажуть, що той студент не справжній студент, який не жив у гуртожитку. На щастя я в гуртожитку жила. І дуже з цього рада. І там було дуже багато і цікавих, і приємних моментів. Коли хлопці приходили картоплю зичити, хоча б дві – три картоплини. Бо немає, що їсти, край немає, що їсти і вони вмирали з голоду..."

Одночасно магістри отримали ще й чималий багаж знань, котрий допоможе їм стати успішними людьми.


Ключові слова: Парад, магыстри, Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини