Хроніка правопорушень на Буковині за минулі вихідні

- 12.05.2009 11:28
Хроніка правопорушень на Буковині за минулі вихідні

8 травня

Впродовж  доби на території нашої області зареєстровано 15 злочинів. Зокрема, 1 грабіж, 7 крадіжок, 2 злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків. 9 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Сокирянського райвідділу міліції звернулася 57-річна жителька села Вашківці та повідомила, що невідомий шляхом зриву навісного замка проник у її будинок, звідки викрав рушники та покривала на загальну суму 2610 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Сокирянського райвідділу міліції встановили та затримали за скоєне 48-річного місцевого жителя. Речові докази вилучено.

За добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій один учасник дорожнього руху травмований.
На одній із вулиць села Маршинці Новоселицького району 20-річний місцевий житель, керуючи моторолером іноземного виробництва не впорався з керуванням та допустив зіткнення з трактором марки «Т-150 К» під керуванням 38-річного односельчанина. В наслідок ДТП водій моторолера із забоєм головного мозку доставлений до центральної районної лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 534 порушення Правил дорожнього руху, з яких 34– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.

9 травня

Впродовж  доби на території нашої області зареєстровано 10 злочинів. Зокрема, 1 грабіж, 6 крадіжок, 1 злочин пов’язаний з незаконним обігом наркотиків. 4 злочини правоохоронці Буковини розкрили.

За добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких два учасники дорожнього руху травмовані.
60-річний житель села Остриця Герцаївського району на вулиці Московської Олімпіади обласного центру, керуючи автомобілем «Део» допустив наїзд на 8-річного пішохода. В наслідок ДТП хлопчик зі струсом головного мозку та забоєм стегна доставлений до лікарні швидкої медичної допомоги.

В селі Магала Новоселицького району 43-річний місцевий житель керуючи автомобілем «Мерседес» не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. В результаті ДТП водій автомобіля зі струсом головного мозку та забоєм грудної клітини госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 588 порушень Правил дорожнього руху, з яких 40– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.

10 травня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 6 злочинів. Зокрема, 5 крадіжок.

За минулу добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких два учасники дорожнього руху травмовані.
На вулиці Гагаріна обласного центру 33-річний житель села Долишні Ширівці Заставнівського району, керуючи автомобілем «Форд» не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 60-річного чернівчанина. В результаті ДТП потерпілого із забійними ранами гомілок госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги.

На одній із вулиць села Новоселиця Кельменецького району 33-річний місцевий житель, керуючи моторолером «Вайпер» не впорався з керування та допустив падіння. В наслідок ДТП чоловік із переломом нижньої щелепи, розривом барабанної перетинки вуха доставлений до центральної районної лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 592 порушення Правил дорожнього руху, з яких 39– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння.
11 травня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 4 злочини. Зокрема, 1 грабіж, 2 крадіжки. 2 злочини правоохоронці Буковини розкрили.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 589 порушень Правил дорожнього руху, з яких 40 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп'яніння. 

Джерело: СГЗ УМВС України в Чернівецькій області


Ключові слова: Правопорушення, Буковина, Чернівці, злочини, статистика травень

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини