Як накрити стіл та одягнутися у Новий рік 2012?

- 31.12.2011 14:46
Як накрити стіл та одягнутися у Новий рік 2012?

Згідно з китайським календарем, у 2012 році естафету у Кролика приймає Дракон.

Найголовніше, в новорічну ніч і весь наступний рік Чорного Водяного Дракона будьте яскравими і не бійтеся проявити себе.

Дракон - найвеличніша і загадкова істота світової міфології. Мало не в кожній країні люди мали своє уявлення про дракона. У Європі - броньоване чудовисько, викрадає принцесу. У Центральній Америці - покритий блискучими пір'ям змій Кецалькоатль. У Росії - многоглавий змій "Горинич", дихаючий вогнем. У китайських міфах Дракон-лун являє собою символ чоловічого начала і китайського народу в цілому, пов'язаний з родючістю і природними стихіями.

У 2012 ми відзначаємо під знаком Чорного Водяного Дракона. Як зустріти, як одягтися і як накрити стіл у новорічну ніч так, щоб весь наступний рік під владою цього чаруючого знака виявився щасливим і вдалим? "Санкт-Петербург.ру", проаналізувавши побажання астрологів, дає відповіді на хвилюючі питання, народжені передноворічної суєтою.

Чого чекати? Прогноз на 2012 рік

Під стать знаку східного календаря, 2012 рік обіцяє бути ненудним і насиченим подіями. На успіх і перспективу можуть розраховувати найкреативніші, працездатні і витривалі. Так що не час тупцювати на місці!

За прогнозами астрологів, до другої половини літа почнуть окупатися зусилля тих, хто на початку року зумів показати Дракону, що здатний на багато що. Проте остерігайтеся інтриг з боку підступних заздрісників.

В кінці року краще не затіювати глобальних проектів, адже реалізація їх випаде вже на наступний рік, де Дракон не владний. Радимо підвести підсумки і збирати сили.

Що одягнути? Наряди, які сподобаються Дракону

Відповідь на це питання дає сам "покровитель року" - Чорний Водяний Дракон. Зрозуміло, в кольоровій гамі вашого новорічного вбрання повинні переважати чорні і сині тони. Однак не варто забувати, що дракон по суті своїй вогнедишний, а значить можна одягатися в червоні, помаранчеві та яскраво жовті тони.

Не забуваємо і про те, що природний драконий колір, згідно китайської міфології, зелений. Дракону сподобається його присутність в елементах костюма.

Творчий і яскравий Дракон оцінить все блискуче. Так що любителі блискіток, пайеток і страз можуть експериментувати в своє задоволення.

Що приготувати? Страви, які задобрять Дракону

В даному випадку існує лише одне правило - ніяких консервів та напівфабрикатів. Всі страви повинні бути свіжими, щойно приготованими, як то кажуть "з пилу з жару".

В іншому особливих переваг у Дракона не існує.

Як зустріти? Яскрава новорічна програма

"Драконівські" Новий рік потрібно відзначати з відповідним розмахом. Ілюмінація, хлопавки, гучна музика. Робіть ставку на видовищність.

Не забувайте, головне - творчий підхід. Дракон навряд чи оцінить "заїжджені" пісні та жарти. Скорите його креативом, нестандартними рішеннями і незвичайними конкурсами.

Якщо ви присутні на заході "з розмахом", буде доречним яскравий і запальний тамада. А краще самому хоча б на одну ніч віддатися бурхливим веселощам і стати "зіркою" новорічної ночі.

 


Ключові слова: прогноз на 2012 рік

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини