Як прикрасити будинок на новорічні свята

- 31.12.2011 12:22
Як прикрасити будинок на новорічні свята

5 способів самому прикрасити будинок на новорічні свята

Зірка на ялинку або різдвяний вінок

У європейців є традиція прикрашати двері свого будинку перед Різдвом гарними вінками ручної роботи. Поступово цей звичай стає і частиною нашої культури. У магазинах, що спеціалізуються на продажі матеріалів для флористів, як правило є каркаси для створення таких декоративних прикрас, іноді з деревних прутів, похожие на пташине гніздо, іноді з дроту.

Якщо у вас є можливість дістатися до лісу чи парку, в якому можна знайти пристойну кількість сухих гілок (краще брати гілки кущів або дерев листяних), то вам підходить варіант створення товстого кільця із прутів, в яке ви будете вплітати атласні стрічки та інші прикраси, які припадуть вам по-душі. Підходять і фігурки з паперу, і шишки, великі намистини, що світяться гірлянди. Якщо немає можливості знайти гілки, то такий каркас можна зробити самому з дроту, надавши йому будь-яку форму, в тому числі, форму зірки, яку можна прикріпити до верхівки вашої ялинки. Між гранями вашого геометричного каркаса потрібно натягнути рядами дріт потоньше - ці перемички допоможуть вам нанизувати на зірку все, що ви порахуєте красивим.

Ялинкові іграшки для мандрівників

Багатьом хочеться, щоб ялинкові іграшки, які щороку радують нас, могли бути настільки цікавими і красивими, щоб їх можна було передавати з покоління в покоління. Один зі способів - створити іграшки своїми руками, зокрема іграшки у вигляді повітряних кульок, казкової забарвлення і навіть з кошиком для крихітного мандрівника.

Для цього знадобиться набір звичайнісіньких ялинкових куль різних кольорів, фарба для скляних і пластмасових поверхонь, картон та промислова гумка. З картону потрібно зібрати маленьку коробочку без верху і прикріпити до неї розрізану гумку, як мотузки, які будуть прикріплювати всю конструкцію до кулі у його заснування. Шар необхідно розфарбувати в смужку так, як розфарбовані справжні повітряні кулі.

Орігамі-гірлянда

Щоб зробити гірлянду з орігамі потрібно витратити чимало часу, але результат зазвичай радує і тих, хто створив таку річ, і тих, хто її побачив. Найпростіший спосіб - зробити безліч пташок, розфарбованих під снігурів, які все рідше і рідше зустрічаються в наших широтах, і скріпити їх між собою волосінню.

Паперові квіти

Різнокольорові квіти (або помпони) з паперу можуть прикрасити будинок не тільки на Новий Рік та Різдво, а й у будь-який інший святковий день.

Для створення величезних і простий різнокольорових помпонів, звисаючих зі стелі, вам знадобляться паперові серветки (8 шарів серветок приблизно 50 * 75 см). Стопку таких серветок потрібно скласти в гармошку шириною 4 см, не забуваючи пропрасовувати кожен згин. Далі потрібно зробити цій квітці стебло, склавши 46-ти сантиметровий відрізок дроту вдвічі і скріпити ним центр вийшла з серветок (або цигаркового паперу) гармошки. Після необхідно обрізати краю гармошки у формі півкола. Для додання обсягу кулі потрібно відокремити шари серветок один від одного і зігнути дріт у петлю так, щоб за неї помпон можна було підвішувати.

Ганчіркові прапорці для ялинки

Гірлянду для ялинки можна зробити з різнокольорових клаптиків, волосіні і скріпок.

Зібравши потрібну кількість клаптиків, ви можете вирізати з них невеликі прапорці так, щоб на скріпці вони залишалися двосторонніми. Після за скріпки всі прапорці можна прикріпити до волосіні і так прикрасити свою ялинку.


Ключові слова: прикраси 2012

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини