Як правильно загадати бажання в Новий рік?

- 22.12.2011 19:33
Як правильно загадати бажання в Новий рік?

Напередодні новорічної ночі нас охоплює неймовірна метушня, і часу на те, щоб обдумати своє бажання, не вистача. Так і загадуємо ми перше, що в голову прийде, та ще й формулюємо неправильно, а потім ображаємося на Всесвіт за те, що доля нас не почула і бажання не виконала. Зараз саме час починати репетирувати. Обдумувати все бажане і налаштувати себе на самі позитивні думки.

Отож, потрібно поміркувати над тим, як правильно загадати новорічне бажання. Яке формулювання вибрати, а яких словосполучень краще уникнути. Зараз хочемо розповісти вам про способи, за допомогою яких можна загадувати бажання.

Бажання потрібно загадувати безпосередньо під бій курантів, щоб останні хвилини старого року почули їх і на вухо шепнули Новому року.

Старий добрий "паперовий" спосіб

Напевно багато хто з нас пробував записувати своє бажання на папірці, спалювати, кидати в шампанське і так далі. Але навіть у цій звичайної традиції потрібно дотримуватися нескладних правил. Наприклад, папір, на якому ваше бажання написано, потрібно акуратно скласти в чотири рази. Під бій курантів напалювати не запальничкою, а від полум'я свічки, після чого кинути в келих шампанського, і коли годинник проб'є рівно 12, випити залпом.

Для майстринь-рукодільниць

Для тих, хто вміє шити і вишивати, є ще один простий спосіб. На подолі свого святкового вбрання вишивайте своє бажання. Просто кілька стібків, наприклад, "любов", "дружба", "здоров'я". В той момент, коли почнуть бити куранти, покладіть праву руку на вишивку і рівно опівночі скажіть своє бажання вголос.

Використовуйте новорічну ялинку

На новорічну ялинку повісьте невелику коробочку, де буде лежати написане вами бажання. За 5 хвилин до настання Нового року підійдіть до неї, візьміть в ліву руку і промовте наступні слова: "Коробочка, ти зберігаєш мою таємницю, і це невипадково, нехай моє бажання стане реальністю". Знімаєте коробочку з ялинки і тримайте її в руці до настання 12. Після повісьте її назад, але бажання викиньте у кватирку.

Напишіть лист Дідові Морозу

У дитинстві ми всі писали листи Дідові Морозу. І нехай виконував наші заповітні мрії аж ніяк не бородатий дід, а тато з мамою, все ж таїнство написання листа несло в собі особливу радість. Багато дорослих також пишуть листи Дідові Морозу. Заняття це досить цікаве. У переддень Нового року влаштуйтеся десь біля ялинки зручніше, позбавтеся від всієї метушні і побудьте трохи на самоті, подумайте над своїми бажанням. Після чого запишіть їх на папері і покладіть в конверт. До наступного Нового року відкрийте конверт і подивіться, що збулося, а над чим ще потрібно працювати.

Сніжинки-невидимки

Ще один спосіб загадувати бажання - на сніжинки. Зробіть багато паперових сніжинок. На кожній з них напишіть свої бажання і нехай гості теж напишуть свої. Після півночі вийдете на балкон всією компанією і скиньте їх вниз, щоб вони кружляли в чарівному танці бажань.

Покладіть бажання під подушку

Після новорічної ночі, коли основне бажання вже загадане, напишіть на маленьких листика 12 різних бажань, а один лист покладіть порожній. Ранком, коли прокинетеся, дістаньте з-під подушки один лист і прочитайте його. Те, що там буде написано, і має виповнитися.

Намальоване щастя

Ще один спосіб загадати бажання - це намалювати все те, чого ви хочете. Або зробити колаж бажань. Для цього зовсім не обов'язково бути художником. Головне, щоб ви могли схематично зобразити те, чого хочете. Наприклад, якщо ви мрієте закохатися - просто малюєте серце, пробите стрілою, якщо хочете, щоб любов була взаємною, то малюєте подвійне серце з одною стрілою; або хочете в цьому році вирішити житлове питання - малюєте будиночок. Хочете знайти пару (вийти заміж) - зображуєте чоловіка і жінку рука об руку, якщо знаєте ім'я бажаного чоловіки, підпишіть під фігурками імена - своє та його. Готовий колаж перев’яжіть красивою стрічкою і зберігайте в затишному місці.

Пам'ятайте про те, що неправильно сформульоване бажання, те, в якому немає конкретики, часто не виконується. Краще, якщо для кожного свого бажання ви вкажете певну конкретну дату, коли це бажання повинне здійснитися. Ну і, звичайно ж, найголовніше правило для виконання вашого бажання - це віра в те, що воно обов’язково здійсниться!


Ключові слова: загадати бажання, способи загадати бажання, виконання бажань в Новорічну ніч, новорічні бажання

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини