Як правильно привернути успіх, зустрічаючи рік дракона 2012

- 29.11.2011 19:31
Як правильно привернути успіх, зустрічаючи рік дракона 2012

Народна мудрість разом із східною філософією дадуть багато корисних порад для того, як правильно зустріти Новий рік Дракона 2012, підготувати себе та свою оселю, щоб запросити до себе у гості вдачу та успіх.

Як підготувати будинок.
На сході, вважається, що залучення багатства в будинок безпосередньо залежить від того, як цей будинок облаштований. Повинно бути правильне протягом енергії. Енергія не має ніде застоюватися. Що мається на увазі і як цього добитися?

Щоб уникнути застою енергії потрібно прибрати з квартири непотріб, викинути предмети поламані, якими не користуєтеся, зробити квартиру максимально чистою і світлою. Старі речі, не приносять користі і скупчення сміття - завжди вважалися ознакою поганого скупчення енергії. У деяких європейських країнах теж вважається гарним звичаєм викидати старі меблі в переддень Нового року.

Святкове вбрання квартири.
Зробіть свій будинок порядок і красивим, справа навіть не в дракона, справа в відчуття прекрасного. Підключіть всю свою фантазію і постарайтеся отримати масу задоволення.

Підготовка себе.
Зробіть так, щоб тіло відчували себе бадьорими красивим. Можна перед новим роком відвідати лазню, що так любив герой відомого новорічного фільму, або записатися на масаж, відвідати косметичний салон.
Продумати одяг і зачіску. Для чоловіків, і для жінок, важливо чудово виглядати. Блиск притягує блиск, краса - красу.

Святковий стіл.
Що б ви не приготували, улюблені чи страви, або нове меню - намагайтеся отримати від цього масу задоволення. Вибирайте, якщо вже не найкорисніше, то хоча б найсмачніше і свіже. Дракон всеїдний, але не це головне. Важливо дотримуватися принципу відчуття багатства. А це означає, що по можливості потрібно створити достаток і радіти йому. І отримуйте задоволення від приготування їжі і сервіровки столу.

Робота над формулюванням та здійснення бажань.
Добре подумайте, що ви хочете мати у наступному році. Візьміть аркуш паперу і напишіть всі свої бажання, без винятку.
Далі проводимо класифікацію за принципом можливості. Запам'ятайте: нездійсненних мрій не буває. Є важко здійсненні. Але навіть їх можна виконати. Виберіть ті бажання, досягти яких найважче, і постарайтеся представити їх втілення.
Зробіть собі візуальні підказки. Для цього вам знадобиться аркуш паперу і журнали з картинками, можливо рекламні проспекти бажаної речі. Виріжте зображення того, що ви так хочете, і розташуйте на аркуші паперу. Наклейте їх так, як вам подобається. Тепер запишіть всі можливі варіанти отримання бажаного і відкиньте всі кримінальні. Пограбування банку навряд чи допоможе вам купити великий будинок, але ось інших, менш комфортним житлом може забезпечити на кілька років, а ви навряд чи цього хочете. Наступними запишіть ті, бажання, які ви можете досягти і без втручання фортуни, але доклавши певних зусиль. Зусилля потрібно буде теж обдумати і записати. Останніми запишіть найпростіші. Тепер у вас є невелика шпаргалка для вашої великої удачі на наступний рік. Її можна при бажанні розташувати біля ялинки, або навіть на ялинці або ж у себе в кімнаті, на видному місці.

Наступним кроком по залученню удачі буде виконання чужих бажань.
Це обов'язковий крок. Ми ніколи нічого не отримаємо від зовнішнього світу, якщо не будемо віддавати енергію зовні. Це легко зробити, якщо у вас є діти. Адже хто як не ви можете виконати їх потаємні бажання. Але це стосується також і інших родичів і коханих людей. Намагайтеся вгадати, що їм потрібно, що ви можете дати їм і дайте їм це. Адже чоловік дарує щастя - притягує щастя до себе. Крім того, можливість подарувати формує у вас свідомість багатої людини. І не треба говорити, що у вас нічого немає, не обмежуйте себе. Навіть якщо у вас є тільки шматок черствого хліба - у вас вже є можливість кинути кілька крихт птахам.

Важливим етапом залучення удачі буде факт віддачі боргів.
Багато хто не люблять входити в новий рік з боргами і правильно роблять. Борги роблять нас затиснутими, позбавляють моральної волі. Мова йде не тільки про гроші, але і часто про невиконані обіцянки. Постарайтеся по можливості позбутися непотрібного вантажу на душі.

Як зустрічати свято.
Постарайтеся багато веселитися. Відчуйте себе господарем свого життя, влаштуйте карнавал, веселі конкурси та багато танцюйте, будьте раді і щасливі вже зараз. Знайдіть для цього привід, будь то смачна їжа, гарна ялинка або веселі гості. З таким умонастроением ви запросто підкорите душу чорного дракона, приручіть його і змусите приносити успіх.


Ключові слова: як зустріти рік дракона, поради для успіху в новому році, як привернути успіх

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини