З днем народження Юлію Тимошенко привітали зірки української естради

- 27.11.2011 17:00
З днем народження Юлію Тимошенко привітали зірки української естради

27 листопада екс-прем'єру України Юлії Тимошенко виповнився 51 рік. Вперше свій день народження вона відзначатиме не за святковим столом, а в камері СІЗО.

Родичів до ув'язненої не пустять – в неділю ізолятор закритий для відвідувань. Утім, привітати лідера опозиції зі святом під стіни СІЗО прийдуть її прихильники та навіть зірки естради.

Очікується, що о 14:00 перед Лук'янівським СІЗО на вулиці Дегтярівській виступатимуть Олександр Пономарьов, Ніна Матвієнко, гурт ТНМК, Тарас Чубай, гурт Гайдамаки, Тарас Петриненко, гурт Вій та інші.

А соратники політики з партії "Батьківщина" розробили захід під назвою "Квітка для Юлі". Усіх охочих закликають принести по квітці, аби таким чином висловити підтримку ув'язненій іменинниці.

Водночас сама Тимошенко може привітання не побачити – днями її перевели до іншої камери, а медики прописали їй постільний режим.

Жодних поблажок в СІЗО іменинникам не дають. "Спеціальне меню у нас тільки на Новий рік і День незалежності. Ми даємо заарештованим більш різноманітну вечерю, до звичайного меню додаємо салат або варені яйця", - розповів "Комсомольській правді в Україні" помічник голови Державної пенітенціарної служби України Ігор Андрушко.

"Спиртне - ніколи! Навіть тортів передавати арештованим можна - вони швидко псуються. Як виняток, можливо, передам їй букет квітів, якщо рідні його принесуть", - додав він.

Тим часом стан здоров'я Тимошенко погіршується. Як повідомив раніше її адвокат Сергій Власенко заявив, на її тілі з'являються нові синці, їй почали колоти знеболююче.

А як розповіла Радіо Свобода працівниця хірургічного відділення Київської обласної клінічної лікарні, яка попросила не називати її імені, у Тимошенко під час обстеження 23 листопада виявили міжхребцеву грижу.

Раніше лікарі висували припущення, що у екс-прем'єра може бути нестача вітамінів в крові і навіть онкологія.

Джерело: ТСН


Ключові слова: день народження Юлії Тимошенко, концерт біля СІЗО

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини