Time Out написав історію ресторанів Москви
- 24.10.2011 16:37Журнал Time Out 24 жовтня випустив спеціальний номер, присвячений ресторанної історії Москви з 1990 року.
Як пише головний редактор Time Out Ігор Шулінскій, номер присвячений гастрономії як актуального зараз явища, яке стало "засобом самовираження і можливістю спілкування без особливих купюр".Саме гастрономію, вважає Шулінскій, можна вважати тією областю, в якій дійсно з'являється багато оригінального і яка поки що вільна від цензури.
Відлік 20-річної історії ресторанів починається з відкриття першого "Макдоналдса" на Пушкінській площі.Кожен розворот у номері присвячений окремому ресторанного тренду: фаст-фудів, ресторанів з національною кухнею, кав'ярням, пивних, стейк-хаусам, елітним ресторанам та іншим закладам міста.
Крім того, в номер включені інтерв'ю з президентом федерації рестораторів і готельєрів Росії Ігорем Бухаровим, а також рестораторами Аркадієм Новіковим, Айзеком Корреа, Андрієм Деллос, Дмитром Сергєєвим та іншими.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 26.04.2024 10:53
- 24.04.2024 16:04
- 23.04.2024 10:14
- 23.04.2024 09:14
- 16.04.2024 10:32
- 16.04.2024 10:09
- 15.04.2024 13:56
- 05.04.2024 11:23
- 01.04.2024 13:10
- 01.04.2024 12:58