Time Out написав історію ресторанів Москви
- 24.10.2011 16:37
Журнал Time Out 24 жовтня випустив спеціальний номер, присвячений ресторанної історії Москви з 1990 року.
Як пише головний редактор Time Out Ігор Шулінскій, номер присвячений гастрономії як актуального зараз явища, яке стало "засобом самовираження і можливістю спілкування без особливих купюр".Саме гастрономію, вважає Шулінскій, можна вважати тією областю, в якій дійсно з'являється багато оригінального і яка поки що вільна від цензури.
Відлік 20-річної історії ресторанів починається з відкриття першого "Макдоналдса" на Пушкінській площі.Кожен розворот у номері присвячений окремому ресторанного тренду: фаст-фудів, ресторанів з національною кухнею, кав'ярням, пивних, стейк-хаусам, елітним ресторанам та іншим закладам міста.
Крім того, в номер включені інтерв'ю з президентом федерації рестораторів і готельєрів Росії Ігорем Бухаровим, а також рестораторами Аркадієм Новіковим, Айзеком Корреа, Андрієм Деллос, Дмитром Сергєєвим та іншими.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 19.08.2025 10:40

- 19.08.2025 10:38
- 19.08.2025 10:34

- 19.08.2025 10:31
- 19.08.2025 10:16

- 19.08.2025 09:55
- 18.08.2025 15:16

- 18.08.2025 13:59

- 18.08.2025 13:44

- 18.08.2025 12:56