Як правильно загадувати бажання

- 03.10.2011 19:29
Як правильно загадувати бажання

Всі ми чого-небудь хочемо, хто не мріяв у дитинстві про фею-хресної або чарівної палички? Але як показують дослідження, думка матеріальна, а значить, ми самі можемо творити своє життя за допомогою своїх думок. У тому числі і зрозуміти, як загадувати бажання, щоб вони збувалися.

Кому потрібно загадувати бажання?

Давайте для початку визначимо, хто буде виконувати наші бажання. Тут у принципі, обмежень немає, так сказати "хто у що вірить". Це може бути бог, ангел-хранитель, та ж фея-хресна, також можна запропонувати космічний розум, колективне несвідоме й т. п. Варіантів безліч - на будь-який смак. Можна навіть обзавестися яких-небудь "чарівним" предметом або розглядати всесвіт як підприємство посилкової торгівлі.

Які бажання збуваються?

Попорпайтеся у вашій пам'яті - там напевно знайдеться маса епізодів, коли ваші бажання збувалися. Наприклад, раптово скасовувався якийсь неприємний захід, ви отримували саме той подарунок, який хотіли, в потрібний момент з'являлася потрібна людина, якось саме собою влаштувалося особисте життя і т.д.

Хоча все могло бути і навпаки, адже результат залежить від якості думок. Той, кому ми загадуємо бажання (див. вище), виконує його буквально. Тобто людина, яка вважає, що йому завжди дарують гарні подарунки - отримує їх (хоча б іноді), а той, хто впевнений, що йому дарують всяку гидоту, регулярно знаходить підтвердження цього (і ніколи не помічає спростувань). І так у всьому.

Бажання виконуються будь-які, тому дуже важливо не тільки те, що вам дійсно потрібно, і не принесе розлади вам або навколишнім, адже виконання бажання вимагає часу, і якщо ви "перехотите" до того, як воно збудеться, то це вже не принесе радість.

Технологія

По-перше, потрібно вміти формулювати бажання, щоб вони збувалися так, як ви хочете. Це означає, що у формулюванні повинен бути певний сенс, який можна трактувати як то інакше. Бажання повинно бути сформульовано в ствердною формі: хочу бути здоровим (а не: я не хочу хворіти). Іншими словами, без заперечення або уникнення якихось неприємностей, а з залученням приємностей.

У формулюванні також повинні бути контекст (тобто як, де, коли і з ким) і відчуття (що ви побачите, відчуєте). Тобто ознаки, що бажання збулося.

По-друге, визначити, навіщо вам це потрібно, які радості і неприємності вам це принесе. Уявіть, що буде, якщо бажання здійсниться. Як ви відчуєте себе як будете виглядати. Подумайте, як людям, з якими ваше бажання пов'язано, як ставляться до вас тепер близькі, друзі, знайомі та ін., хто з них до вас прагне, а хто уникає. Якщо все влаштовує, то переходьте до наступного етапу, якщо немає - до попереднього.

По-третє, бажання потрібно наповнити енергією. Для цього потрібно представити від першої особи, що все вийшло і насолодитися цим. Чим повніше будуть ваші емоції, тим більше енергії буде вкладено в бажання і тим швидше вона здійсниться.

По-четверте, бажання потрібно відпустити. Довіртеся своєму покровителеві (виконавцю) і забудьте - відволічіться на що-небудь інше.

Далі всесвіт потурбується про все сама. Вдаватися до цієї техніки можна так часто, як захочеться (тільки бажання повинні бути різними). Для набуття впевненості в собі почніть з дрібниць.

Тепер ви знаєте, як загадати бажання, щоб воно збулося.


Ключові слова: які мрії збуваються, як правильно загадувати бажання, формулювання бажань

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини