Рецепт до Яблучного Спаса 2011: фаршировані яблука з сиром
- 11.08.2011 10:05Пропонуємо вашій увазі рецепт до Яблучного Спасу. Спробуйте приготувати це фаршировані яблука з сиром - пальчики оближеш!
Для приготування фаршированих яблук з сиром знадобиться:
- яблука - 3шт.;
- волоські горіхи (або мигдаль) - 30г;
- сир - 60 г;
- вершкове масло - 1 ч. л.;
- яйце (жовток) - 1 шт.;
- сметана - 1-2 ст. л.;
- цукор - 1-2 ч. л.;
- цукрова пудра - 1 ч.л.
Як приготувати фаршировані яблука з сиром:
1. Відібрати великі яблука одного розміру. Промити і витерти насухо. З яблук зрізати верхівку товщиною 5-7мм.
2. Обережно ножем (або овощечисткой) видалити серцевину, не прорізаючи країв.
3. Приготувати начинку для яблук. Сир ретельно розтерти, змішати з цукром, жовтком і розтопленим вершковим маслом. Додати подрібнені волоські горіхи.
4. Заповнити яблука сиром і запекти в гарячій духовці (180С) до бажаної ступеня готовності. Яблука можна залишити трохи не допеченими, щоб м'якоть чуть-чуть хрустіла, а можна довести до повного розм'якшення. Подати до столу зі сметаною, згущеним молоком або вершками і посипати цукровою пудрою.
Фаршировані яблука з сиром готові. Приємного апетиту!
Коментарі (0)
Другие новости:
- 24.04.2024 16:04
- 23.04.2024 10:14
- 23.04.2024 09:14
- 16.04.2024 10:32
- 16.04.2024 10:09
- 15.04.2024 13:56
- 05.04.2024 11:23
- 01.04.2024 13:10
- 01.04.2024 12:58
- 01.04.2024 12:48