7 речей, які роблять нас некрасивими

- 22.05.2012 13:41
7 речей, які роблять нас некрасивими

Прагнення доглядати за собою може перетворитися на манію. Якщо ти кожну секунду думаєш про те, що повинна залишатися красивою, навряд чи досягнеш бажаного результату. Адже як би банально це не звучало, краса - в природності.

Отже, чого не варто робити, щоб не стати на шляху у власній краси?

1. Гримаси

Багато хто вірить, ніби мімічні тонізують м'язи обличчя, зберігаючи молодість шкіри. Щодо м'язів - можливо, однак краса шкіри, навпаки, страждає.

Фахівці попереджають: активна міміка призводить до того, що під шкірою утворюються крихітні борозенки. Згодом вони заглиблюються, і по мірі того, як шкіра втрачає пружність, проступають все сильніше - ось вам і зморшки. І що б там не твердила реклама, з мімічними зморшками боротися найскладніше.

2. Зморшки сну

Як правило, зморшки сну зникають незабаром після пробудження. Однак якщо не змінювати звичок, нешкідливі смужки можуть перетворитися в повноцінні зморшки. Намагайся спати на спині, щоб особа не було втиснене в подушку протягом всієї ночі.

3. Макіяж на обличчі під час сну

Шкіра з закоркованим пудрою порами не дихає, очі опухають, вії заламываются. І навіть якщо ти не подкрашивалась вдень, на обличчі за день все одно скупчилася бруд. Якщо не вмитися на ніч, то прищі, набряклість, землистий колір обличчя тобі забезпечені.

4. Видавлювання прищів

Якщо прищик не чіпати, він зникне через 3-4 дні. Якщо його грамотно підлікувати - то через пару днів. А ось видавлювання може продовжити цей термін на тиждень і більше. Не кажучи вже про можливу інфекції, занесеної не дуже чистими пальцями. Особливо стеж, якщо прищик схопився в районі так званого носогубного трикутника - це основна зона ризику.

5. Часті дотику до лиця

Візьми за правило не стосуватися особи без особливої потреби. Особливо, перебуваючи в громадському транспорті, після контакту з грошима і іншим. Кожен раз, коли ми трьох очі, чіпаємо губи або просто проводимо по щоці рукою, ми переносимо міріади мікробів.

6. Чужа косметика

Користуватися вмістом чужий косметички - все одно, що чистити зуби чужий зубною щіткою. Підвищуються шанси підчепити яку-небудь неприємну болячку - герпес, кон'юнктивіт, грибок. Те ж саме може статися, якщо ти сама дозволяєш користуватися твоєї косметикою і манікюрними приладдям.

7. Часте відбілювання зубів

Нешкідливого способу відбілити зуби поки не винайдено. Зловживання відбілюючими гелями і відбілюванням у стомотолога призводить до того, що емаль псується, зуби стають гиперчувствительными і починають кришитися. Більш того, пошкоджена емаль ще старанніше вбирає всі барвники. Так що не рекомендується вибілювати зуби в клініці частіше, ніж раз на півроку. І навіть у використанні зубної пасти з позначкою whitening краще робити перерви.


Ключові слова: шкідливі звички, що робить нас некрасивими, красиве обличчя

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини