Котли та батареї у Чернівцях - літом дешевше

- 02.08.2011 20:24
Котли та батареї у Чернівцях - літом дешевше

Готуй сани влітку, або Як зекономити на теплі…

Зазвичай про тепло у наших оселях ми згадуємо, коли холод вже дає про себе знати. Але, як стверджує народна мудрість, сани треба готувати влітку… Це стосується й вибору та встановлення систем опалення й водопостачання. Адже правильно вибраний прилад обігріву оселі чи іншого примщення допоможе зекономити на енерговитратах.
Фірма вже декілька років пропонує споживачам широкий асортимент якісних товарів для систем опалення та водопостачання. Товари, представлені цим приватним підприємством, вже понад 5 років справно служать тим, хто їх придбав. Пропонуємо вашій увазі деякі з них.

Котел ROCA NEOBIT S
– Наша фірма є офіційними представниками в Чернівцях і області виробів іспанського концерну BAXI GROUP і пропонує найпопулярнішу модель заводу ROCA Neobit BAXI Group – газові двоконтурні високопродуктивні котли, – розповідає директор підприємства  – Котельне устаткування ROCA відрізняється надійністю, економною витратою пального, оптимальним співвідношенням ціна/якість, досконалим дизайном і задовольняє найжорсткіші вимоги екологічної безпеки. Всі вироби ROCA проходять перевірку на заводі-виробнику, сертифіковані в Україні і мають гарантію від виробника.
Котел ROCA NEOBIT S розроблений спеціально для застосування в поквартирному опаленні і є ідеальним варіантом для застосування у багатоповерхівках, у тому числі вище 5 поверхів. Завдяки бітермічному теплообміннику, захисту від утворення накипу і спеціально спроектованій системі відводу продуктів згоряння, ця модель відрізняється надкомпактними розмірами.

NEOBIT S адаптований до умов роботи в Україні, стало працює при зниженні вхідного тиску газу до 6 м бар. Зокрема у нас є реальні приклади наших клієнтів, коли в січні цього року при сильних морозах в районі Роші тиск газу був таким, що газова плитка не працювала, а котел ROCA нормально функціонував, обігріваючи приміщення і нагріваючи воду.
Характеристика моделі:
Виконання: димохідне і ТУРБО (F);
-незалежне регулювання температури опалювання і ГВП, бітермічний теплообмінник;
-електронна модуляція полум’я;
-захист від утворення накипу;
-самодіагностика (12 ступенів захисту);
-електронне запалювання;
-електронне регулювання потужності;
-котли мають вбудований насос, розширювальний бак, групу захисту і безпеки, захист від перегріву;
-можливість підключення кімнатного термостата і програматора, який реагує на температуру в кімнаті;
-контроль викидних газів;
-датчик блокування газового клапана;
-система анти блокування і захисту насоса;
-система АНТИФРИЗ. Якщо падає температура в радіаторах менше, ніж +5, котел сам вмикається, доганяє температуру до +16 і вимикається, потім чекає, доки вона знову охолодиться і т.д.;
-пальник зроблений з нержавіючої сталі;
Та найважливіше – котли ROCA заощаджують витрати за газ, вони споживають втричі менше газу, ніж інші котли.

Підрахунок витрат: Котел ROCA за годину споживає 2,7 куба газу. Для сім’ї з чотирьох людей, які проживають у квартирі до 100 м кв., висотою в середньому 2,80 м, котел споживає газу на гарячу воду і на опалення 8-11 кубів на добу, тобто 320-330 кубів на місяць (оплата здійснюється за найнижчим тарифом – ???? грн). Виходить приблизно 90 гривень за місяць взимку, а влітку 90 гривень за три місяці.
На котел надається гарантія 3 роки. Протягом цього періоду покупець може отримати сервісне обслуговування нашої фірми.
Ресурс котла, встановлений заводом-виробником, – 10 років.
Важливо також зазначити, що з питань вибору та експлуатації котлів у фірмі фахівці нададуть необхідну консультацію безкоштовно. Оскільки фірма бере на себе відповідальність за правильне функціонування котла, то його встановлення та запуск здійснюється обов’язково тільки працівниками фірми.

Котли великих потужностей Hot-Well
– Ми також працюємо з котлами великих потужностей, продовжує Василь Петрович. – Зокрема це декілька моделей котлів торгової марки Hot-Well, які вже встановлені в Чернівцях, і їхні власники дуже задоволені. Такі котли можна використовувати як міні-котельню для багатоповерхівки, підприємства, у школі, в лікарні, на станції техобслуговування тощо. Можна також їх встановлювати «в каскад». Тобто скласти 5-6 котлів, набираючи таким чином необхідну потужність, щоби обігріти потрібний об’єкт, і всі вони працюватимуть як один котел.
Переваги цих котлів у тому, що в кожному з них йде по діві горілки, і обидві вони двоступеневі. Тобто один котел може працювати як чотири складові, кожен з них ділить на 4 ступені горіння, що значно економить використання газу. Крім того, вони мають електронне запалювання.
Поперечне і поздовжнє виконання котлів дозволяє регулювати компактність приміщення для їх встановлення. А підключення теплообмінного бойлера до таких котлів дає можливість нагрівати воду, а також обігрівати басейни тощо.
Ще один важливий момент – ці котли мають перевагу як на опалення, так і на включення гарячої води, залежно від власних потреб.
Модель Hot-Well Intelekt відрізняється від інших видів однією особливістю. Вона має вмонтовану плату для підключення погодозалежних програматорів, так званих датчиків. Один з цих датчиків встановлюється на вулиці, а інший – у приміщенні, і вони балансують між собою температуру, а котел автоматично підтримує той рівень, який потрібно.

Колонки Amina
– Великою популярністю у споживачів користуються колонки китайського виробництва Amina, – зазначає Василь Греметчук. – Вони є двох видів: димохідні і турбо і коштують від 800 до 1400 грн. Звичайні димохідні колонки працюють від двох батарейок по 1,5 Вольт. І якщо поставити якісні сертифіковані батарейки, колонка може працювати на них більше 18 місяців, залежно від кількості запалювань.
Такі колонки найдешевші, вони коштують від 800 гривень.
Такі колонки нагрівають 10 л води за хвилину при Дельта 35 градусів. Якщо, наприклад з труби потрапляє вода температури 15 градусів, колонка догріває її до 50 градусів 10 л за хвилину. Це забезпечує одночасне використання гарячої води з двох кранів.
Колонка з турбовидувом особлива тим, що її можна встановлювати на будь-якому поверсі у квартирі, не маючи димоходу. Просто в стіні прорубується дірка, встановлюється труба, звідти прилад всмоктує кисень і на вулицю викидає відпрацьовані гази. Щоправда вона вже працює від 220 Вольт.
Такі колонки можуть працювати при дуже низькому тиску води, на відміну від інших. У них встановлений датчик протоку, і, залежно від того, скільки протікає води, колонка регулює полум’я більше або менше, щоб не перегріти себе. Колонка Amina дуже компактна і має досить високий ККД.

Для розміщення Вашої реклами на цій сторінці звертайтеся:
 +38 (066) 320-22-62, + 38 (0372) 906-506, З повагою Платинова Буковина


Ключові слова: котел Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини