Поради для гарного пікніка
- 26.07.2011 14:45
Про що слід подбати, щоб пікнік вийшов на славу?
Не секрет, що навіть звичайне яблуко, з'їдене на свіжому повітрі, в два рази смачніше яблука, квапливо згризеного вдома. У теплу пору року тисячі городян прямують на природу. Але при цьому не всі знають, як на природі поводитись - у кулінарному сенсі. Щоб пікнік приніс тільки позитивні емоції, слід:
Виключити: страви зі сметаною і майонезом, м'які сири, варені ковбаси, молочні продукти, ніжні десерти і торти.
Віддати перевагу: салати з рису, кускуса і пасти, заправлені оливковою олією, мариновані продукти, закусочні і десертні кекси, випічку з пісочного тіста з варенням.
Використовувати: рецепти страв, які хоча б частково можна приготувати заздалегідь, а також ті, які дозволять обійтися без вилок-тарілок.
Подбати про правильну упаковку - пекарський папір замість серветок для випічки та бутербродів, контейнери замість пом'ятої фольги - для решти. Крім того, соуси і приправи в тюбиках на пікніку зручніше тих, що в пляшках.
Вибрати: картонні тарілки замість пластикових, паперові скатертини замість синтетичних - потім їх можна просто спалити.
Не забути: пакети для сміття.
Коментарі (0)
Другие новости:

- 05.09.2025 09:32

- 03.09.2025 09:27
- 01.09.2025 11:10

- 01.09.2025 10:06

- 01.09.2025 09:07

- 31.08.2025 10:51
- 30.08.2025 14:33

- 30.08.2025 14:27