Батьківщина і Фронт змін проігнорували зустріч опозиції

- 12.07.2011 13:41
Батьківщина і Фронт змін проігнорували зустріч опозиції

Сьогодні, 12 липня, дев'ять із сімнадцяти опозиційних партій на спільному засіданні домовилися про зустріч 12 вересня для створення комітету захисту чесних виборів. Між тим, на засідання не прийшли представники партій Батьківщина, Фронт змін і Громадянська позиція Анатолія Гриценка.

Зустріч представників ряду політсил була ініційована Нашою Україною.

На зустрічі, зокрема, були присутні Українська народна партія, Конгрес українських націоналістів, Всеукраїнське об'єднання"Свобода", Українська республіканська партія Собор, Партія захисників вітчизни, Українська партія, Республіканська християнська партія і Українська соціал-демократична партія.

"12 вересня ми зберемося знову і, можливо, створимо комітет захисту чесних виборів", - сказав голова політичної ради НУ Валентин Наливайченко, закриваючи зустріч.

Представники партій обговорили необхідність координації дій при підготовці до виборів Верховної Ради, які пройдуть в жовтні 2012 року.

Зокрема, вони обговорили необхідність розробки законопроекту про вибори, який би гарантував демократичність їх проведення і став альтернативою проекту, який розробила робоча група з удосконалення виборчого законодавства на чолі з міністром юстиції Олександром Лавриновичем.

"Ця ініціатива - не блок, не нова політична партія. Ця ініціатива спрямована на те, щоб забезпечити чесні, прозорі вибори", - заявив присутній на зустрічі представник партії Свобода"Андрій Мохник.

Втім, учасники зустрічі обговорили також необхідність висунення опозиційними партіями єдиного кандидата в кожному з мажоритарних округів у випадку, якщо вибори будуть проводитися за мажоритарно-пропорційній системі.

Учасники сьогоднішньої зустрічі сподіваються, що 12 вересня до них приєднаються представники вищезазначених партій, а також громадських організацій.

Раніше голова політради Нашої України Валентин Наливайченко заявив, що сьогодні в Києві відбудеться перша зустріч представників опозиційних політичних сил з підготовки спільної стратегії участі в парламентських виборах 2012 року.

Він зазначив, що 17 партій дали згоду на участь у зустрічі. При цьому він заявив, що Європейська партія Миколи Катеринчука і "За Україну" В'ячеслава Кириленка не прийдуть, хоча запрошення їм було направлено.


Ключові слова: Фронт змін, Батьківщина, засідання оппозиції, законопроект про вибори

Коментарі (2)
Николай | 15.07.2011
Каждый мерит по себе. О каких трупах вы говорите? о трупах призраков коммунизма? откуда такая ненависть?будьте толерантнее- вы украинец!

Варопай | 14.07.2011
Красиво дивляться жид та жидывка! Як вони рвуться до влади? По трупам, але йдуть до кормушки!Геть жидыв з влади Украъни!

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини