Завтра в Україні стартує фестиваль АртПоле

- 11.07.2011 13:46
Завтра в Україні стартує фестиваль АртПоле

Завтра, 12 липня, на території Дністровського водосховища відкривається фестиваль АртПоле, про це повідомили організатори фестивалю.

Фестиваль відбудеться в дев'ятий раз, і пройде з 12 по 16 липня в селі Уніж Івано-Франківської області, цього року в ньому візьмуть участь представники України, Білорусі, Польщі, Чехії, Угорщини, Великобританії, Франції, Австралії та Росії.

В рамках фестивалю вперше буде презентовано спільний проект тріо з Мінська Port Mone і української ДахаБрахи. Британці Trio VD і австралійці Wild Marmalade будуть творити на АртПоле разом з українськими віджеями. Також на широку аудиторію вперше будуть представлені Билини - музичний перформанс Уляни Горбачовської.

"Гайдамаки готують програму, частина якої вони не грали вже кілька років, зокрема, деякі пісні в останній раз вони співали ще на карпатських Шешорах. Перкалаба порадує гостей спільним виступом з польської Паприкалабою, аматорським оркестром, які виконують композиції на зроблених з овочів інструментах", - повідомляють організатори фестивалю.

Крім того, на АртПоле виступатимуть: Village Kollektiv (Польща), Besh'o'droM  (Угорщина), Feloche (Франція), Dva (Чехія), українські групи Пропала Грамота, Зіра і Цебер, Сауна Сістем, Фолькнери.

"Їх виступи будуть проходити на великій сцені, яка в цьому році буде особливою. Спеціально до фестивалю буде побудована сцена-гніздо, яка одночасно є і об’єктом мистецтва",- відзначають організатори.

На сцені також виступлять група Джазаїр, Капела Бай, Перемітку, крім музичної програми всі музиканти готують майстерні заходи: танці, співи, приготування традиційних страв. Знайомство з кухнею різних народів, а також чайні церемонії і традиційні коктейлі різних країн, поєднані із зустрічами з музикантами. Під час фестивалю можна буде пройти майстер клас з ковальства і гончарства. На АртПоле буде організована майстерня від Як вміємо Оркестру, відома ще і як Хор глухонімих, в ній кожен зможе спробувати свої сили незалежно від музичних талантів.

Однією з новинок фестивалю є фото-майстерня, головна мета якої - задокументувати фестиваль виключно зусиллями відвідувачів, у чому їй допоможуть професійні фотографи. Серед інших майстерень: ранкові фізичні вправи Good morning, body, тренінги студії Проти Ночі, віджеінг і навіть журналістика.


Ключові слова: фестиваль АртПоле, фестиваль на території Дністровського водосховища, фестиваль 12 липня

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини