Вчені: грейпфрут дійсно допомагає худнути

- 11.07.2011 12:55
Вчені: грейпфрут дійсно допомагає худнути

Вчені довели: вживаючи грейпфрутовий сік можна схуднути в середньому на сім кіло за два тижні. Вчені з США експериментально підтвердили: грейпфрут дійсно допомагає позбавитися від зайвих сантиметрів на талії.

 Дослідження проводили фахівці з Університету Вандербільта. Вчені з'ясували, що люди, які страждають надмірною вагою, і вживають грейпфрутовий сік до обіду, дійсно худнуть. Учені спостерігали за пацієнтами протягом двох тижнів. За цей час учасники експерименту втратили близько семи відсотків ваги від початкової маси тіла - в середньому майже 7 кілограмів надмірної ваги.

 Як повідомлялося раніше, фахівці з Японії здається, вирішили питання, що хвилює любителів чаю і стрункої фігури. Учені прийшли до висновку, що позбутися від зайвих сантиметрів на талії здатний допомогти як зелений, так і чорний чай.

 Протягом трьох місяців фахівці спостерігали за піддослідними мишами, прийшли до висновку: неважливо, який чай ви вживаєте - скинути зайві кілограми вам допоможе і той, і інший, пише news. bcm.ru. Схуднути чай допоможе навіть любителям висококалорійної їжі. За словами вчених, чай також не дозволяє розвиватися хвороби Паркінсона, діабету другого типу, раку, серцево-судинних захворювань. Крім цього чай знижує рівень холестерину.

 При цьому фахівці з Японії відзначають, що вагітним жінкам, дітям і людям страждають гіпертонією не варто захоплюватися чаєм, так як їм він швидше завдасть шкоди, ніж допоможе поправити здоров'я. Також фахівці на згадують, що ніколи не варто запивати чаєм ліки, так як цей ароматний напій послаблює дію таблеток.

 Незадовго до цього вчені прийшли квыводу, що позбутися зайвих кілограмів може допомогти лише чай без молока. Світила науки з'ясували, що в чаї міститься величезна кількість з'єднань, які допомагають зменшити обсяг жиру, який переноситься організмом. Чудодійні властивості чаю забезпечуються наявністю в ньому теафлавіну і теарубигина, не дозволяють товстіти навіть при высококалорийном харчуванні.

 Вчені з зламанням зауважують, що звичка людей додавати в чай молоко не дозволяє розкритися корисним властивостям напою. Розкривши чайний секрет, вчені приступили до нової роботи: збільшення рівня теафлавіну і теарубигина в молоці. Якщо ця затія буде увінчаються успіхом, чай з молоком не буде перешкоджати схудненню.

 Незадовго до цього європейські вчені довели, що позитивна дія чаю на серцево-судинну систему втрачається як раз-таки при додаванні в нього молока, пише КП. При цьому світила науки підтвердили той факт, що вживання чорного чаю сприяє підтримці нормального артеріального тиску і захищає від гіпертонії, за рахунок містяться в цьому напої біоактивних речовин - катехінів. Виявляється, саме вони сприяють утворенню окису азоту, що в свою чергу призводить до розширення кровоносних судин.

 А ось при додаванні в чай молока, чудові властивості катехінів слабшають з-за що містяться в молоці білків. Вчені вважають, що при щоденному вживанні чаю з молоком тонус судин і зовсім знижується.

 Нещодавно світила науки порадували також і любителів кави. Світила науки з'ясували, що щоденне вживання кави зовсім не шкідливо, а зовсім навпаки - корисно.

 Виявляється, щоденне вживання цього ароматного напою знижує позов інсульту у жінок, пише news. bcm.ru. Це відкриття зробили вчені з Каролінського університету в Стокгольмі.

 Учені прийшли до цього висновку після проведення численних досліджень. Протягом 10 років фахівці спостерігали близько 35 тисяч жінок. Жінки у віці від 49 до 83 років говорили вченим, скільки чашок кави в день вони вживали. Через десять років медики з'ясували, що 1680 з тих, хто взяв участь в експерименті перенесли інсульт. Серед цих жінок 205 пили каву вкрай рідко. Досліджуючи результати фахівці також враховували такі фактори як куріння, зайва вага, діабет, високий кров'яний тиск.

 А дослідники з США навпаки відзначили, що кава в деяких випадках може бути украй шкідливий. Дослідники з США прийшли до висновку, що кофеїн заважає жінкам завагітніти. Фахівці вважають, що кава та інші напої, що містять кофеїн, впливають на фертильність.

 Вчені з Університету Невади порадили жінкам, які бажають стати матерями, не пити каву, колу, міцний чорний чай та інші напої, що містять кофеїн. Фахівці дали жінкам таку рекомендацію, ґрунтуючись на результатах, отриманих в результаті дослідження за участю дев'яти тисяч жінок.


Ключові слова: вживання грейпфрутового соку, сік грейпфрута для схуднення, зниження ваги

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини