Найнебезпечніші влітку алкогольні напої

- 11.07.2011 12:33
Найнебезпечніші влітку алкогольні напої

З урахуванням думки наркологів та інших лікарів, складено рейтинг алкогольних напоїв, найбільш небезпечних в спекотні літні місяці.

Першу строчку рейтингу займають різні коктейлі у бляшанках. Підступність "маскування" під лимонад вводять в оману все більшу кількість молодих людей. Стільки барвників і хімікатів в одній банці можуть призвести до серйозних проблем з печінкою.

Пиво є найбільш поширеним літнім напоєм, який часто випивають як звичайний прохолодний напій. Але все добре в міру! Ефект сп'яніння може накопичуватися, тому не слід випивати більше 1-1,5літров в день. Для літа найкраще вживати світлі і неміцні сорти. Якщо ви віддаєте перевагу міцному пиву, то вибирайте гарну закуску. Пачка фісташок - це дуже мало.

Лікери та кріплені вина здатні зневоднювати організм. Влітку це досить неприємно. Краще залишити такий вибір для зими. Якщо любите мартіні, то не перевищуйте дозу більше 1 келиха.

"Обпалюючий віскі", "Текілу і скибочку лайма" влітку краще слухати в мп3. А в якості напою краще залишити для прохолодної пори року.

Коньяк здатний розширювати судини і викликати потовиділення. Навряд чи це так приємно в спеку. Тому не варто навіть пробувати!

Long Drin - прекрасний вибір в спеконту літню ніч! Але! Достатньо лише кинутого погляду на яскравий літній коктейль в запітнілому келиху, як відразу ж хочеться пуститися в танок, прямо на білому піску! Більшість таких яскравих різнокольорових коктейлів належить Long Drin. Лонг дрінки можна сміливо назвати масової модою. Вони подаються, як правило, у великих келихах з щедрою порцією льоду. Відмінність таких коктейлів - їх легкість. Любителям міцних напоїв буде не вистачати почуття сп'яніння, а тим, хто хоче повеселитися і не турбуватися про головний біль вранці, такі "довгі дрінки" припадуть до смаку.

Головний плюс таких коктейлів - їх дуже приємно пити в спеку. Правильно складений коктейль освіжає і викликає бажання танцювати. Це досягається за рахунок того, що алкогольна складова НЕ домінує! Спиртне покликане підкреслювати яскравий смак ягід і фруктів.

Для літніх дрінків краще світлий невитриманий ром. Солодкий ром і сік манго або ананаса - чим не феєрична "смакота"! Не можна не згадати про кокос.

Лікер "Малібу" виступає як складова у багатьох тропічних коктейлях. Ось рецептик незвичайно яскравого коктейлю - "Малібу".

Заповнюємо келих кубиками льоду. Наливаємо лікер, Малібу - 60г, потім динний лікер - 20г, потім ананасовий сік - 100г і зверху трохи соку журавлини. Всі наливаємо обережно, шарами. Яскраве забарвлення отриманого коктейлю робить його схожим на тропічного метелика.

Лонг-дрінки для тих, хто не любить солодкого, складаються на основі горілки або текіли. Слабкий вміст алкоголю і поєднання з натуральними соками лайма, журавлини робить такий напій дуже енергійним. Чого тільки коштує спробувати знаменитий "Космополітен" з фільму "Секс у великому місті".

Складові коктейлю - головні складові настрою.

В ідеалі сік повинен бути свіжовичавленим. По доброму, ще й відфільтрованих. Свіжовичавлений сік можна розбавити розумною кількістю води. Це головний компонент гарного коктейлю. Тому, для льоду краще вибирати бутильовану воду. Літній напій повинен охолоджувати гарною якістю води.

Таз з коктейлем

Відмінна імпровізація для літньої вечірки. До загальної основи з соку і алкоголю можна додавати найулюбленіші фруктові компоненти: шматочки фруктів, ягід та навіть вершки. Налити собі спеціальним ополоником або великою ложкою порцію, додати льоду - що може бути смачнішим!


Ключові слова: літні коктейлі, найкращі коктейлі для літа, небезпечні напої, що краще пити влітку

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини