6 кращих засобів від випадіння волосся

- 15.06.2011 10:36
6 кращих засобів від випадіння волосся

Сьогодні з-за стресів проблеми з шевелюрою з'явилися навіть у тих, хто про її густоті ніколи не замислювався. Випадання волосся - це найчастіше ознака якогось внутрішнього розладу в організмі, нестачі вітамінів.

Але іноді причина - у неправильному виборі засобів догляду. Тут можуть допомогти рецепти, проварені століттями! Поєднуючи їх з консультаціями докторів, прийомом вітамінів і правильним харчуванням можна досить швидко відновити шевелюру.

1) Алое. Завжди був одним з найбільш ефективних засобів для поліпшення шевелюри. Його часто наносять на голову у складі масок. Але можна використовувати цю рослину і як самостійний засіб лікування. Зріжте у листя алое, промийте, висушіть. Покладіть в дверцята холодильника на 12 годин. Почорнілі листя викиньте, а решту зеленими подрібніть, вичавіть через марлю сік, і застосувати його на голові 1-2 рази в тиждень.

2) Маска з касторовою олією. Склад: касторове масло, сік одного лимона, перемелена шкірка цього ж лимона, один жовток. Перемішати в емальованому посуді, нанести на голову на годину-два. Потім змити теплою водою, промити шампунем.

3) Реп'яхова олія з червоним перцем. Масла вистачить трохи більше половини столової ложки перцю, або настоянки на червоному перці) кілька крапель. Ретельно втріть суміш в коріння волосся, помасажувавши шкіру голови. Потім вона розподіляється по всій довжині. Волосся накрити поліетиленовою шапочкою, накрити рушником. Через 1 години промити волосся шампунем. Делать1 раз в тиждень.

4) Відвар кропиви. Склад: 1 столова ложка сухого листя і 200 мл окропу. Заваріть, остудіть. Втирайте в шкіру голови. При регулярному застосуванні кропива припиняє випадання волосся, видаляє лупа.

5) Хна. Після використання цієї стійкою натуральної фарби, багато жінок зауважують, що на гребінці стало залишатися набагато менше волосся, пише КП.

6) Ром з яблуками. Склад: 200 грамів тертих яблук і 500 мл рому. Яблука наполягайте в алкоголі протягом трьох днів. Процідіть і протирайте в коріння волосся щодня протягом тижня. Цей рецепт більше підходить для світлого волосся.


Ключові слова: як укріпити волосся, як позбавитися випадіння волосся, красиве волосся

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини