Лазерні технології в руках справжнього майстра

- 31.05.2011 10:27
Лазерні технології в руках справжнього майстра

Перед початком літнього сезону всі ми намагаємось краще виглядати. Звичайно, це важливо не тільки навесні, або влітку, але зараз це стає особливо нагально.
Ми звернулись до директора Буковинського Центру Пластичної та Естетичної хірургії, головного лікаря клініки PlastArt®  Руслана Гуменного с запитаннями.
 Руслан Миколайович, які технології використовує сьогодні сучасна медицина для покращення зовнішності?
 Існує багато способів покращення зовнішнього вигляду, і як наслідок, покращення самопочуття. Є маса косметичних засобів для підтримки та живлення шкіри обличчя, так звані “інєкції молодості”, в основі яких лежить гіалуронова кислота, а також сьогодні великої популярності набули лазерні технології.
 А що зазвичай Ви радите пацієнтам клініки PlastArt®?
Це залежить від того, з чим пацієнт до нас прийшов і якого результату бажає досягти. Ми пропонуємо дуже широкий спектр послуг: омолоджуючі операції, пластику форми носу, вух, повік, збільшення-зменшення-підтягування молочних залоз, хірургічне лікування «відвислого живота», фолікулярну трансплантацію волосся та багато іншого. В нашому розпорядженні новітній лазерний апарат GentleYAG американської фірми Candela - світового технологічного лідера у виробництві косметологічних лазерів. За його допомогою в клініці PlastArt® проводиться лазерна епіляція на будь-якій шкірі, а також проводиться успішне лікування запалення шкіри після гоління та лазерна терапія лікування акне. На відміну від антибіотиків, ретиноїдів і гормональних препаратів, при лікуванні акне, лазерна терапія не має побічних ефектів і не впливає на внутрішні органи, а також дозволяє ремоделювати шкіру, тобто відновлює її нормальну структуру, скорочує розміри пір, сприяє розсмоктуванню застійних синюшних плям. Великою популярністю користується лазерний ліфтинг (тобто підтяжка шкіри), ліквідація зморшок, лікування судинних утворень шкіри та багато іншого.
 Розкажіть, будь ласка, більш детально про процедуру лазерної ліпосакції. Що вона собою представляє, які її переваги?
Лазерна ліпосакція, або лазерний ліполіз - інноваційна технологія, розроблена спеціально для видалення зайвої жирової тканини завдяки селективному впливу лазера на мембрани жирових клітин. У нас, в клініці PlastArt®, виконують її апаратом SmartLipo, більш детально про який читачі можуть дізнатись на сайті www.dekalaser.ru/smartlipo3/ . Лазерний ліполіз має цілий ряд переваг. За допомогою технології SmartLipo можна прибрати живіт без зайвих неприємних нюансів. Лазерна ліпосакція - це одночасна коагуляція кровоносних судин, і як результат, відсутність крововтрат і гематом. Це мала інвазивність та відсутність обмежень працездатності, це суттєво менший час реабілітації. Після процедури лазерної ліпосакції шкіра розгладжується рівномірно. Що ще важливо - лазерна ліпосакція не вимагає після операційного стаціонарного догляду. Отже, лазерна ліпосакція - це високоточний метод, що володіє величезною перевагою за рахунок використання лазера, і може використовуватися навіть на самих маленьких зонах, адже тільки при лазерній ліпосакції з'являється можливість обробляти області, недоступні для традиційної ліпосакції, такі як обличчя, передпліччя, коліна, верхня частина живота, тобто найкраща область застосування цього методу - це зони, де звичайна ліпосакція непридатна. Лазерна ліпосакція не є повною заміною звичайної ліпосакції, але є її найкращим доповненням і продовженням.
 Зрозуміло. А які переваги використання лазерних технологій, скажімо, при епіляції?
 По-перше, великий виграш за часом, у порівнянні з іншими методами епіляції.
При цьому, процедура практично безболісна. Лікування може проводитися на будь-яких частинах тіла без винятку. Ну, і, напевно, головне те, що видалене волосся після закінчення повного курсу, ніколи потім не росте в тих місцях, де була проведена лазерна епіляція. Якщо бажаєте дізнатись більш детально про можливості цього апарату, яким ми користуємось в клініці PlastArt®, можете зайти на офіційний сайт Candela за адресою: www.candelalaser.ru та подивитись апарат GentleYAG.
- Скажіть, будь ласка, а татуювання ви видаляєте?
Так, у нас вже є досвід видалення татуювання лазером.
- А до вас звертаються тільки жінки?
- Звичайно ж, ні. Останнім часом зростає число чоловіків, що вдаються до різних видів естетичних процедур, в тому числі до епіляції бороди і волосся на плечах, торсі і спині.
- А хто в клініці PlastArt® проводить лазерні процедури?
- В нашій клініці працюють тільки сертифіковані висококваліфіковані спеціалісти, і всі лазерні процедури у нас проводяться пластичними хірургами.
- Гарно Вам дякуємо за бесіду. А що би ви хотіли побажати нашим читачам?
- Я бажаю всім читачам гарного настрою, здорового відпочинку та доброго самопочуття. Залишайтесь завжди красивими та будьте впевненими в собі!

Телефонуйте нам, а краще завітайте за адресою:
м.Чернівці, вул. О.Боярка, 1-А, тел. 54-72-82


Ключові слова: лазерна епіляція, лазена підтяжка шкіри

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ДНК тест для родового дерева ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30

Всі новини