Гороскоп на 22 травня 2011 року

- 22.05.2011 08:29
Гороскоп на 22 травня 2011 року

Овен (21.03 - 20.04)

Зберіть разом всю свою команду, і Ви відразу ж побачите, хто чесно виконує свою частку обов'язків, а хто ні. Сьогодні чудовий день для того, щоб Ви взяли на себе роль лідера. Вся група розраховує на кожного її члена, і ніхто не зможе уникнути ні своєї частини роботи, ні покладених очікувань, ні успіху. Ви зможете подати всім чудовий приклад, але цього ще недостатньо для того, щоб все пішло в правильному напрямку. Ви повинні будете прямо і відверто називати все своїми іменами.

Телець (21.04 - 21.05)

Візьміть участь у колективній роботі, і Ви дуже швидко почнете відчувати себе частиною команди, навіть якщо думали, що Вам це не дуже до смаку. Сьогодні Вам варто проявити більше альтруїзму і змусити себе діяти заради загального блага, а не тільки заради власної вигоди і комфорту. Поступіться місце того, хто старше Вас, позичте комусь свою парасольку, дозвольте комусь зайняти замість Вас паркувальне місце - зробіть що-небудь щедре, ввічливе і просте.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні Вам варто зробити паузу і знизити швидкість - це допоможе впевненіше відчувати себе в дорозі. Шлях, по якому Ви зараз йдете, дуже скоро зробить кілька захоплюючих поворотів, але Ви не отримаєте від цього ніякого задоволення, якщо втратите контроль над собою і спробуєте відправитися по декількох доріжках відразу. Наведіть свої емоційні бажання хоч в якесь відповідність з реальністю. Зараз немає ніякого приводу перегинати палицю.

Рак (22.06 - 23.07)

Згадайте свого улюбленого вчителя і подумайте, за що він Вам так подобався. Можливо, причиною тому здатність залучати всіх до спільної справи? Або те, що вчитель завжди уважно Вас вислуховував і справедливо до Вас ставився? Або йому вдавалося перетворити процес навчання в розвагу? Приділіть час тому, щоб це з'ясувати, а потім спробуйте застосувати знайдений метод до свого взаємодії з командою. Ви здивуєтеся тому, як те, що відмінно працювало з Вами, спрацює і з оточуючими.

Лев (24.07 - 23.08)

Занадто висока швидкість дуже небезпечна, так що будьте обережні. Навряд чи Ви хочете просуватися так швидко, щоб упустити момент, коли можна було б трохи перепочити. Сьогодні Вам потрібно постаратися знайти баланс між своїми цілями і можливістю побути в спокої, щоб насолодитися плодами своєї праці. Хтось дуже хоче, щоб Ви зменшили темп і відповіли на деякі питання. Нема чого так поспішати до лінії фінішу. Життя - це не вічна гонка, так що можете трохи пригальмувати.

Діва (24.08 - 23.09)

Якщо Ви хочете, щоб у Вашому житті було більше романтики, не варто вести нечесну гру. Ви нічого не втратите, якщо виявите своє бажання познайомитися з кимось ближче, так що постарайтеся зав'язати цікаву бесіду. Нехай оточуючі знають, що Ви в пошуку. А якщо романтика не значиться в списку Ваших інтересів, використовуйте свої комунікаційні здібності для того, щоб переконатися, що Ваші друзі розуміють, які зміни відбуваються у ваших відносинах.

Терези (24.09 - 23.10)

Зазвичай для того, щоб зберегти гармонію всередині групи людей, Ви закликаєте всіх піти на компроміс. Але сьогодні рівень загальної апатії та лінощів буде просто зашкалювати. Якщо це станеться, Вам потрібно втрутитися і взяти ситуацію під контроль. Направте людей на потрібний шлях, поставте перед ними чіткі цілі і розподіліть обов'язки. Ви відмінно вмієте грати роль лідера, навіть якщо це не завжди приносить Вам задоволення. Цінуйте цей дар і використовуйте його час від часу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Коли Ви повинні прийняти рішення, краще не поспішати і розглянути ситуацію під усіма можливими кутами. Але буває так, що необхідно кувати залізо, поки гаряче, не роздумуючи про наслідки. Зусилля, докладені до того, щоб звести ризик до мінімуму, не завжди приносять результат, і велика небезпека того, що Ви дуже вже зациклилися на можливі негативні наслідки. Але сьогодні Вам краще сконцентруватися на найкращому з можливих варіантів розвитку подій. Досить коливань - починайте діяти!

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні Вам буде важко сфокусувати свою увагу на меті - щось постійно буде відволікати. Але є і хороші новини: вже до кінця цього дня Ви отримаєте уявлення про те, як буде виглядати остаточний підсумок Ваших зусиль. Вас очікує загальне визнання і, можливо, навіть фінансову винагороду. Дайте оточує зрозуміти, що поки спілкування не входить у Ваші плани, і що зараз Ви весь свій час і енергію присвячуєте вирішення що стоїть перед Вами завдання.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Придивіться уважніше до навколишнього світу і дізнайтеся правду про те, де Ви живете. Побачивши, в якому тяжкому становищі перебувають люди, яким пощастило менше, ніж Вам, Ви можете випробувати відчуття провини. Проте відчуття співчуття переважить, до того ж воно надихне Вас щось зробити для цих людей. Добре серце підштовхне Вас до того, щоб постаратися змінити своє оточення на краще, зробити його добрішим і привітніше. І не дивуйтеся, якщо Ваші дії в ім'я людяності стануть причиною знайомства зі спорідненою душею.

Водолій (21.01 - 19.02)

Саме прекрасне в нових людях, які з'являються у Вашому житті, це те, що вони приносять разом із собою свої переконання. Не варто боятися людей, що належать до іншої культури чи релігії - вони не несуть для Вас ніякої загрози. Навпаки, вони можуть наштовхнути Вас на нові ідеї, підстьобнути Вашу креативність і запалити уяву. Тертя розпалює вогонь. Крім того, воно згладжує шорсткості і допомагає створити щось прекрасне.

Риби (20.02 - 20.03)

Найкраще, що Ви сьогодні можете зробити, це триматися ближче до будинку. Ваш настрій змушує Вас ігнорувати навколишній світ, і в тому нема нічого поганого. Жити у відповідності з настроєм - відмінний спосіб домогтися гармонії, хоча він і не завжди практичний. Якщо ж у Вас сьогодні немає можливості побути на самоті, то в спілкуванні з людьми проявіть більше відкритості. Не треба змушувати себе бути зіркою вечірки. Ведіть себе так, як вважаєте за потрібне, і навколишні нададуть необхідну Вам простір.


Ключові слова: гороскоп травень 2011

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини