Фінал Євробачення 2011 - список участников

- 13.05.2011 13:14
Фінал Євробачення 2011 - список участников

Порядок виступів останніх фіналістів "Євробачення-2011" визначився під час жеребкування, яке пройшло відразу після другого півфіналу у ніч на п'ятницю в Дюссельдорфі.

Таким чином, став відомий порядок виступів всіх фіналістів конкурсу на вирішальному шоу, яке відбудеться на сцені Dusseldorf Arena в ніч з суботи на неділю.

Першим на сцену Dusseldorf Arena вийде фін Парадіс Оскар, слідом за ним під другим номером виступить співак і музикант Діно Мерлін з Боснії і Герцеговини, під третім номером свою пісню представить колектив A Friend In London з Данії, литовська співачка Евеліна Сасенко стане четвертою, а угорська артистка Каті Вульф - п'ятою.

Друга п'ятірка стартує з виступу яскравого дуету Jedward братів-близнюків Джона і Едварда Граймз з Ірландії, слідом за ними виступить Ерік Сааде, восьмий стане естонська артистка Геттер Яані, грецькі артисти Лукас Йоркас і Стерео Майк виступлять дев'ятими, а російський конкурсант Олексій Воробйов представить свою пісню Get You під десятим номером.

Пісню для співака з Росії написав всесвітньо знаменитий продюсер RedOne - володар "Греммі" і автор хітів Леді Гага, Енріке Іглесіаса, Крістіни Агілери, Джей Ло і U2.

Воробйов вийде на сцену фінального шоу "Євробачення" у супроводі танцюристів і бек-вокалісток. Його номер починається з оригінального інтро в стилі російських народних наспівів і переходить в сучасну динамічну постановку з відточеною хореографією та складними спецефектами. Особливо вражають у виступі російського артиста світяться кросівки і шкіряні куртки з панелями на спинах учасників музичної композиції, а також сальто Воробйова, під час виконання якого артист примудряється продовжувати співати.

Номер 11 - на сцену вийде фаворит "Євробачення-2011" за прогнозами букмекерів, французький співак Аморі Васса, за ним - італійський артист Рафаель Гуалацці, і далі по порядку виступлять артистка Ганна Россінеллі зі Швейцарії, британська група Blue, молдавський колектив Zdob si Zdub, німецька співачка Олена Майер-Ландрут, румунська група Hotel FM, австрійська співачка Надін Бейлер, азербайджанський дует Елла та Нікі, словенська співачка Майя Кеуч, ісландський колектив Sjonni's Friends, іспанська артистка Люсія Перес, українська співачка Міка Ньютон, сербська вокалістка Ніна і грузинська рок-група Eldrine.

Переможець конкурсу "Євробачення-2011" буде визначений на фінальному шоу шляхом глядацького голосування і голосування професійного журі. Представник країни-переможниці відвезе з собою перехідний приз - кришталевий мікрофон.
відправити новина
Визначено порядок виступів фіналістів "Євробачення-2011"


Ключові слова: учасники фіналу Євробаченння 2011

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини