У Львові знову протестують підприємці

- 12.05.2011 13:58
У Львові знову протестують підприємці

У Львові на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку 12 квітня розпочалася чергова акція протесту підприємців проти політики уряду. На цей раз на мітинг зібралося близько 300 осіб, у тому числі - представники Клубу підприємців Івано-Франківського і Львівського профспілки медиків.

"Основна вимога - це змусити органи державної влади дотримуватися Конституції України. Всі законодавчі акти, прийняті з порушенням Конституції України, що стосуються прав усіх верств суспільства без винятку, починаючи від чорнобильців і закінчуючи підприємцями, повинні бути скасовані ", - повідомив журналістам один з організаторів мітингу член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України Ігор Гурняк.

За його словами, зокрема це вимога стосується і Податкового кодексу. Також підприємці вимагають розпуску Верховної Ради і відставки уряду. Відповідаючи на питання, чому кількість людей на цій акції значно менше, ніж на попередніх, Гурняк пояснив, що люди трохи зневірилися.

Під час виступу перед мітингувальниками Ігор Гурняк також зазначив, що 25 квітня закінчився термін ультиматуму, поставлений підприємцями перед урядом під час "АвтоМайдану".

Зазначимо, що під час акції заплановано також проведення відеомосту між Львовом, Запоріжжям та Сєверодонецьк, де в цей час також проходять мітинги. Після обіду, за словами Гурняка, така акція повинна відбутися в Харкові, а завтра - в Хмельницькому.

Організації, які брали участь у сьогоднішніх мітингах, так само будуть присутні на День Гніву, який планується проводитися 14 травня під стінами Верховної Ради.

25 березня у Києві відбувся підприємницький "АвтоМайдан", який стартував 21 березня одночасно з Заходу і Сходу України - зі Львова і Луганська.

У Києві на Європейській площі вони провели спільний мітинг-протест під гаслом: "Бери у олігархів України, поверни її громадянам!" Своєю акцією учасники автопробігу закликають захистити Конституцію, зупинити економічні репресії і соціальні експерименти під виглядом реформ, створити умови для розвитку підприємництва та економіки України.


Ключові слова: акція протесту підприємців, підприємці страйкують, страйк підприємців у Львові

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини