Які домішки провокують рак у людини?
- 07.05.2011 18:11Добавки, які сприяють тривалому зберіганню продуктів, провокують рак. Так які ж консерванти можуть провокувати це страшне хвороба.
Вибираючи продукти, уважно читай етикетку
В останні роки все більшого поширення набувають різні ракові захворювання. Різні наукові дослідження показують, що в значній мірі розвиток раку провокується їжею, яку ми їмо, зокрема - різними добавками, які сприяють тривалому зберіганню продуктів ... однак при цьому - мають канцерогенні властивості. Лікарі та вчені попереджають: при покупці продуктів слід обов'язково звертати увагу на етикетку і переконуватися, що в складі відсутні заборонені елементи. Найбільш поширені консерванти, заборонені до використання, так як провокують рак, наступні:
* E230 - біфеніл, дифеніл,
* E227 - Гідросульфіт кальцію,
* E233 - тіабендазол,
* E225 - Сульфіт калію,
* E238 - Форміат кальцію,
* E233 - тіабендазол,
* E252 - Нітрат калію.
* E237 - Форміат натрію.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 24.04.2024 16:04
- 23.04.2024 10:14
- 23.04.2024 09:14
- 16.04.2024 10:32
- 16.04.2024 10:09
- 15.04.2024 13:56
- 05.04.2024 11:23
- 01.04.2024 13:10
- 01.04.2024 12:58
- 01.04.2024 12:48