Які домішки провокують рак у людини?
- 07.05.2011 18:11
Добавки, які сприяють тривалому зберіганню продуктів, провокують рак. Так які ж консерванти можуть провокувати це страшне хвороба.
Вибираючи продукти, уважно читай етикетку
В останні роки все більшого поширення набувають різні ракові захворювання. Різні наукові дослідження показують, що в значній мірі розвиток раку провокується їжею, яку ми їмо, зокрема - різними добавками, які сприяють тривалому зберіганню продуктів ... однак при цьому - мають канцерогенні властивості. Лікарі та вчені попереджають: при покупці продуктів слід обов'язково звертати увагу на етикетку і переконуватися, що в складі відсутні заборонені елементи. Найбільш поширені консерванти, заборонені до використання, так як провокують рак, наступні:
* E230 - біфеніл, дифеніл,
* E227 - Гідросульфіт кальцію,
* E233 - тіабендазол,
* E225 - Сульфіт калію,
* E238 - Форміат кальцію,
* E233 - тіабендазол,
* E252 - Нітрат калію.
* E237 - Форміат натрію.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 12.10.2025 11:17

- 12.10.2025 10:33

- 12.10.2025 10:25
- 11.10.2025 18:14

- 10.10.2025 14:14

- 10.10.2025 14:08

- 10.10.2025 13:54

- 10.10.2025 11:02

- 08.10.2025 13:07