Які домішки провокують рак у людини?
- 07.05.2011 18:11
Добавки, які сприяють тривалому зберіганню продуктів, провокують рак. Так які ж консерванти можуть провокувати це страшне хвороба.
Вибираючи продукти, уважно читай етикетку
В останні роки все більшого поширення набувають різні ракові захворювання. Різні наукові дослідження показують, що в значній мірі розвиток раку провокується їжею, яку ми їмо, зокрема - різними добавками, які сприяють тривалому зберіганню продуктів ... однак при цьому - мають канцерогенні властивості. Лікарі та вчені попереджають: при покупці продуктів слід обов'язково звертати увагу на етикетку і переконуватися, що в складі відсутні заборонені елементи. Найбільш поширені консерванти, заборонені до використання, так як провокують рак, наступні:
* E230 - біфеніл, дифеніл,
* E227 - Гідросульфіт кальцію,
* E233 - тіабендазол,
* E225 - Сульфіт калію,
* E238 - Форміат кальцію,
* E233 - тіабендазол,
* E252 - Нітрат калію.
* E237 - Форміат натрію.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 19.08.2025 10:40

- 19.08.2025 10:38
- 19.08.2025 10:34

- 19.08.2025 10:31
- 19.08.2025 10:16

- 19.08.2025 09:55
- 18.08.2025 15:16

- 18.08.2025 13:59

- 18.08.2025 13:44

- 18.08.2025 12:56