Найкращі вітання у Великдень

- 06.04.2012 10:19
Найкращі вітання у Великдень

За святковим великоднім столом кожен з нас захоче сказати кілька слів. Пропонуємо вашій увазі кілька варіантів привітань, які запалять теплий вогник в серцях ваших рідних і друзів!

1. Великдень - це свято відродження. Для віруючих вона символізує вічне життя, яке ми всі маємо після смерті. Для людей нерелігійних - Пасха означає прихід довгоочікуваної весни і нове життя природи. Нехай кожен з нас буде радісний у цей світлий день, що б він для нього не означав!

2. Христос Воскрес! Він віддав своє життя за те, щоб у нас з'явилася надія. Давайте пам'ятати про це кожну хвилину і ніколи не впадати у відчай і не втрачати свою віру в любов - і на небі, і на землі.

3. Нехай у це світле свято на душі у кожного буде тепло і спокійно, а світ буде не тільки у нас, але і зовні. Христос Воскрес!

4. У світлий день Христового Воскресіння всі згадують про гуманність і з добром відносяться не тільки до своїх близьких, але й до незнайомих людей. Бажаю вам зберегти цей настрій на весь рік і завжди любити ближнього свого, як наказав Ісус.

5. Пасха - свято не тільки релігійне, але і сімейне. Відзначаючи його і радіючи прекрасному світлому дню, ми збираємося разом і відчуваємо свою єдність. Нехай наші близькі завжди будуть з нами, а їх любов наповнює наші серця і душі. Христос Воскрес!

6. У цей день як ні в якій іншій нам хочеться подякувати Богу за все, що він подарував нам: за дорогих людей, за дах над головою і їжу на столі, а головне - за ту радість, яку ми відчуваємо в житті. Зі світлим святом Великодня!

7. Вітаємо з Великоднем! Нехай ваше життя буде пронизане любов'ю - як вашої до оточуючих, так і ваших близьких - до вас. Нехай любові ніколи не стає менше, а навпаки - нехай з кожним роком вона гріє вас все сильніше і сильніше. І, звичайно, не забувайте про те, що Бог любить нас всіх. Христос Воскрес!

8. Бажаю вам, щоб свято Великодня стало для вас, як і для природи, і для всього світу, новим початком. Щоб ви змогли здійснити все, про що мріяли і навіть те, про що не могли мріяти. І щоб на цьому шляху ви завжди пам'ятали - Господь з вами!

9. Сьогодні ми прощаємося з постом і дякуємо Богові за те, що він навчив нас за цей час. Давайте з радістю зустрінемо свято Світлого Христового Воскресіння і дамо самі собі обіцянку ставати кращими і добрішими з кожним днем. Христос Воскрес!

10. Свято Великодня спонукає нас згадати: Господь зробив нам найцінніший подарунок - свого Сина. Так давайте ж відплатимо йому тим, що будемо кожен день дарувати подарунки своїм близьким і рідним: свою любов, тепло свого серця і свою підтримку. Славімо Христа! 


Ключові слова: поздоровлення на Великдень, Великодні вітання, Христос Воскрес, Великдень-2012

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини