7 секретів, які допомогуть довго не старішати

- 19.04.2011 11:58
7 секретів, які допомогуть довго не старішати

Кожна жінка хоче відчувати себе молодий в будь-якому віці. Є ті, кому це з легкістю вдається, а є й такі, хто у свої двадцять виглядає втомленим і сіро.

У чому ж успіх тих, хто з віком тільки молодіє? Відповідь дуже проста. Прагнення і використання природних ресурсів, а також саморозвиток свого духу і тіла. Існує сім простих секретів, за допомогою яких можна досягти успіху.

1) Щоденне заняття спортом. Необов'язково цілими днями пропадати в спортивних залах, виснажуючи себе вправами. Для підтримки свого тіла в тонусі досить займатися зарядкою щоранку і вправлятися одну годину на день, і ви будете почувати себе бадьоро і свіжо сім днів в тиждень. Як займатися це винятково ваш вибір.

Це можуть бути танці, гімнастика або ж звичайні вправи. Останнім часом, наприклад, дуже популярною стала йога. Зірки Голлівуду залишають позитивні коментарі в засобах масової інформації з приводу їх занять цим видом спорту.

Але Дуже раджу також пройти курси масажу. По-перше, це дуже розслабляє, що є необхідним у наш час постійної спешки.Во по-друге, це допоможе вам позбутися деяких хвороб. Заняття спортом-це прямий шлях до стрункої фігури і здорового тіла.

2) Правильне харчування-це важливий компонент краси. Для того, щоб скласти правильний раціон можна звернутися до диетологу.Он допоможе вам скласти розпорядок харчування та включить здорові продукти у ваш рацион.Это допоможе вам не набирати зайву вагу, а також запобігти багато хвороб. Не забувайте пити більше води. Вона є незамінним джерелом енергії для шкіри.

Але вона буде давати повноцінний результат тільки якщо використовувати її в чистому вигляді. Тому бажано придбати фільтр для води і намагатися не пити воду з крана.

3) Природно ваші гени відіграють велику роль. Якщо ваша мама в 50 залишається худенькою, а чоловіки обертаються при вигляді неї, це означає, що вам пощастило і ви маєте непогані шанси успадкувати это.Главное, не зіпсувати все це своїми поганими звичками і способом життя. Слідкуйте за собою!

4) Нічого не вийде без стабільного рівноваги вашого внутрішнього світу. Якщо ви постійно раздражаетесь по дрібницях,вічно похмура і втомлена, значить, вам не вистачає сну і ваша нервова система потребує відпочинку. Візьміть відпустку і з'їздити в санаторій або в теплі краї. Зверніть увагу, коли ви лягаєте спати. Не засиджуйтеся вночі в комп'ютері до 12 або читаючи книгу. Це лише псує ваш зір. Ви також можете звернутися до невропатолога, щоб він виписав вам заспокійливі таблетки на травах.Они допоможуть вам залишатися спокійною. Посміхайтеся! Немає нічого приємнішого, ніж дарувати навколишнім посмішку.

5) Косметика є одним із важливих компонентів збереження молодості. При правильному нанесенні макіяжу ви підкреслите ваші риси обличчя. Головне не перестаратися, інакше ви будете виглядати нерозумно і будете відчувати дискомфорт.

Не забувайте, що в косметиці дуже багато хімічних речовин, які не дуже корисні для кожи.Особенно це відноситься до туши. якщо використовувати її занадто часто, можна позбудеться всіх вій. Тому давайте відпочинок своєму обличчю від макіяжу. До того ж натуральна краса, на сьогодні, цінується набагато більше.

6) Свіже повітря-це відмінне природний засіб, яке може бути використане як спосіб для зволоження і освіження шкіри. Влітку спіть з відчиненому вікні, це дуже корисно для вас. Частіше гуляйте. Ідучи з будинку залишайте кватирки відкритими, щоб квартира заповнилася повітрям.

7) Звичайно ж наявність постійного партнера теж дуже важливий факт. Вчені довели, що постійна секс покращує здоров'я і настрій женщины.Ваше самопочуття поліпшується. Ви відчуваєте себе коханої і щасливою. Що ще може зробити вас більш?

Насправді залишатися молодою дуже просто. Все що вам потрібно робити, це регулярно стежити за собою і своїм способом життя. Не забувайте, що тільки той, хто йде до кінця досягає своєї мети, адже здатися найпростіше. Ну а ми допомогли вам ніж смогли.Эти прості сім кроків допоможуть вам сповільнити дію біологічних годин і стримають року як можна довше. 


Ключові слова: як довго не старішати, секрети молодості

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини