Голова Заставнівської РДА Михайло Бойчук спростовує свою участь у побитті рибалок

- 18.04.2011 21:38
Голова Заставнівської РДА Михайло Бойчук спростовує свою участь у побитті рибалок

Голова Заставнівської районної державної адміністрації Михайло Бойчук, якого називають серед тих, хто 16 квітня жорстоко побив на приватному ставку чотирьох рибалок, звернувся в УМВС України в Чернівецькій області та обласної прокуратури з проханням провести розслідування за даним фактом.

У заяві, копію якої голова РДА передав журналістам, звинувачення у побитті людей Бойчук називає "абсолютним приниженням людської гідності, честі керівника і моєї родини".

У той же час він заявив, що на період розслідування резонансної справи припиняє свої повноваження на посаді голови райдержадміністрації для проведення належного розслідування.

"Я звертаю увагу правоохоронних органів на те, що протягом останніх 14 років я є інвалідом 3-ї групи (відсутність правої ноги, протез), і мої фізичні можливості не дозволяють учинити те, в чому мене безпідставно звинувачують", - зазначає у зверненні Бойчук.

Також Бойчук заявив, що на даний час він "не є депутатом обласної ради і не є членом жодної з політичних партій".

Звинувачений у побитті голова РДА також стверджує, що один з потерпілих, Іван Бабій, потрапив у відділення швидкої допомоги центральної райлікарні з іншої причини. "О 3 годині ночі 17 квітня з травмою голови. З історії хвороби відомо, що він впав зі сходів будинку, а заявники на мене повідомляють, що це сталося 16 квітня. Таких провокацій слід було очікувати проти мене від місцевих екс-керівників, оскільки як наслідок їх ведення господарства в районі порушено низку кримінальних справ на значну суму ", - стверджує Бойчук.

Як повідомлялося, 16 квітня в райцентрі Заставна Чернівецької області декілька озброєних рушницями чоловіків жорстоко побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків.

У трьох потерпілих, крім сильних гематом від ударів бітами, підозри на множинні переломи кісток. Четвертого напарника рибалок, який до цих пір лежав у районній лікарні Заставній з проломленим черепом, - сьогодні, за повідомленням прес-служби обласної організації ВО Батьківщина, виписали з лікарні і "зробили документи, що він вдарився у себе вдома".
Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв звернувся до прокурора області та начальника обласного УМВС України з проханням ретельно розслідувати інформацію про інцидент в Заставні.

Міліція і прокуратура розпочали перевірку заяви мешканців Заставнівського району про побиття їх головою райдержадміністрації Бойчуком.

Джерело: http://korrespondent.net


Ключові слова: Михайло Бойчук, побиття рибалок, спростування

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03

Всі новини