Лікувальні властивості кориці

- 29.03.2011 14:32
Лікувальні властивості кориці

У народній медицині кориця використовується з незапам'ятних часів, згадка про застосування кориці з лікувальною метою зустрічається в одній з перших книг з гомеопатичної медицини Китаю, що відноситься до 2 700 року до н. е. А зараз лікування корицею стало особливо модним. Кориця має антимікробний, противірусний, протигрибковий, потогінний, жарознижуючий, знеболюючий, відхаркувальний, стимулюючий, тонізуючий властивостями.

- Чай з корицею полегшує стан хворого при застуді, вірусних інфекціях у тому числі і при грипі.

- Кориця покращує постачання серця і мозку кров'ю, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, послабляє головний, м'язовий і зубний біль.

- Корицю призначають для пониження цукру в крові, підвищення імунітету зняття болів при ниркових і печінкових кольках, при замках, діареї, для профілактики онкології, при ревматизмі і хворобливих місячних.

- Споживання кориці знижує вагу.

- Ефірну олію кориці використовують як антимікробний засіб для боротьби з різними грибками, у тому числі і з дріжджовим грибком - Кандида.

- Аромат кориці благотворно впливає на роботу головного мозку, покращує пам'ять, сприяє концентрації уваги. Для досягнення ефекту досить крапнути 2-3 крапель в аромалампу.

- Ефірну олію кориці можна додавати у воду при митті поли.

- Кориця підвищує настрій, допомагає впоратися з нерішучістю і нервозністю, посилює сексуальне бажання.

- А якщо їсти корицю разом з медом, то довго не настане старість.

Кориця для краси
Ефірна олія кориці омолоджує і тонізує шкіру. Щоб уникнути передчасного старіння, фахівці рекомендують 1 краплю ефірної олії кориці додавати в крем.

- Для очищення шкіри і позбавлення від прищів
1 чайну ложку кориці зміщувати з 2 ст. ложками якісного меду і нанести на шкіру осіб.
Змити хвилин через 15 водою теплою водою, вмиватися водою кімнатної температури. Курс 2-3 тижні.

- Для омолоджування шкіри
½ чайної ложки кориці заварити 1 склянкою води, наполягти процідити через декілька шарів марлі. Використовувати для умивання і компресів для особи. Якщо настій використовується для компресів, то для посилення ефекту додається 1 чайна ложка меду. Компрес тримають 15 хвилин, умиваються заваркою зеленого чай і потім прохолодною водою.

- Для зміцнення волосся і кращого їх росту
2 краплі ефірної олії кориці змішати з 2 ст. ложками маслинової олії. Втерти в шкіру голови за 30-40 хвилин до миття голови. Змити шампунем.

- Для омолоджування тіла і підняття тонусу
3-4 краплі ефірної олії кориці додати у ванну. Вода не має бути гарячіша +за 38С градуси. Тривалість прийому ванни 15 хвилин. Ця процедура допомагає так само боротися з целлитом. Після ванни не треба витиратися.

Також рекомендують носити з собою щіпку порошку кориці для залучення любові і грошей. 


Ключові слова: користь кориці, кориця

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та розповсюдженні наркотиків На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та
- 26.04.2024 10:53
Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58

Всі новини