Як вберегти обличчя від веснянок

- 22.03.2011 16:02
Як вберегти обличчя від веснянок

Незабаром нарешті прийде справжня весна, яскраво засвітить сонце, потечуть струмки, і усе живе на землі по-справжньому радітиме збудженню природи від зимівлі. В той же час, весна приносить нові проблеми деяким жінкам. Справа в тому, що у них шкіра на обличчі погано переносить опромінення весняними сонячними променями і відповідає на нього появою веснянок на обличчі. Веснянки починають з'являтися на обличчі з появою яскравого весняного сонечка, а ближче до осені стають менш помітними. Але як не хочеться усю весну і літо ходити з коричневими плямочками на обличчі, хоч іноді завдяки веснянкам особа придбаває особливе вираження і багатьом жінкам вони явно до особи.

Веснянки з'являються внаслідок скупчення пігменту в основних клітинах шкіри, особливо на тих ділянках шкіри, які доступні для сонячних променів: обличчя, шия, плечі і руки. Дуже часто схильність до веснянок буває спадковою.

Для запобігання появі веснянок на обличчі дуже важливо вже у кінці лютого на початку березня перед виходом на вулицю захищати шкіру від весняних сонячних променів. Для цього приготуйте настоянку чаю і сполосніть їм обличчя. Потім накладете на шкіру обличчя сонцезахисний крем з SPF на 30 хвилин. Добре допомагають запобігти появі веснянок носіння сонцезахисних окулярів і капелюхів з широкими полями. Також не варто забувати усім відоме прислів'я: що "Береженого бог береже". Просто постарайтеся не з'являтися на сонці під час найбільшої сонячної активності, а це з 12  до 15 години дня.

Якщо ж ви не змогли уберегти обличчя від яскравих весняних променів і ластовинки з'явилися, не засмучуйтеся - ви живете в той час, коли немає жодних проблем з вибором косметологічних кремів або косметологічних процедур, що дозволяють вибілювати веснянки. Сьогодні багато косметичних засобів містять не лише цілий комплекс відбілювальних речовин, але і мають пом'якшувальні і поживні властивості. Просто потрібно підібрати той засіб, яке краще за інших підійде під тип вашої шкіри. Зазвичай ефект від застосування косметологічних засобів настає через 2-3 тижні регулярного застосування. Після вибілювання веснянок шкіра обличчя стає дуже чутливою до ультрафіолетового опромінення - навіть осіннє сонце може бути причиною появи нових веснянок.

Візажисти не радять за допомогою макіяжу намагатися позбавитися від веснянок на обличчі. Макіяж не може повністю приховати коричневі плями на обличчі, а ось товстий шар тонального крему або пудри надаватиме дуже негарний вигляд вашій шкірі. Таким чином можна лише згладити різницю кольору між темними і світлими ділянками шкіри за допомогою відповідного тону. Гарним варіантом є використання для цих цілей пудри теракотового відтінку, наносити яку потрібно тонким шаром на обличчя. А ось макіяж для очей необхідно зробити особливо ретельно, оскільки веснянки на обличчі можуть приховати красу ваших очей. Декоративну косметику коричневого тону жінкам з веснянками на обличчі не слід застосовувати. Помада, тіні, рум'яна коричневого тону у поєднанні з веснянками зроблять ваше обличчя ще строкатішим. Для маскування веснянок краще вибрати червону помаду, рум'яна рожевого або коралового кольору, а на очі нанести тіні зелених і синіх відтінків.

Позбавитися від веснянок можна, використовуючи спеціальну косметику для догляду за шкірою у поєднанні з народними засобами. Протирайте двічі в день обличчя соком лимона, петрушки, цибулі або оцтом. Потім на вологу шкіру нанесіть поживний крем. Таку процедуру для позбавлення від веснянок можна робити при будь-якому типі шкіри.

У домашніх умовах можна використовувати маску з огірків. Свіжі огірки почистити від шкірки, порізати і розташувати на обличчі. Ефективніший спосіб - використання огіркового соку яким також протирають особу.

Навесні, як тільки з'являється листя кульбаби, зробіть настій кульбаби. Залийте стебла кульбаби гарячою водою і залиште, закривши кришкою. Коли настій охолоне, процідите і протирайте ним особу двічі в день. Якщо ви зібрали кульбаби разом з коренями те зробіть відвар з коренів і листя кульбаби. Для цього одну столову ложку сировини залийте 200 мл води і кип'ятите впродовж 10 хвилин, охолодите і процідите. Відваром протирайте особу для вибілювання шкіри.

Якщо ви не хочете самостійно позбавитися від веснянок те краще і безпечніше звернутися по допомогу до фахівців в косметологічних салонах. Косметологи добре знають, що треба вашій шкірі. Вони за допомогою ефективних косметологічних процедур допоможуть вам позбавитися від веснянок. 


Ключові слова: ластовиння, веснянки на обличчі, як позбавитися веснянок, догляд за обличчям з веснянками

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини