22 березня - всесвітній день води

- 22.03.2011 14:14
22 березня - всесвітній день води

Сьогодні Всесвітній день води. Вода оточує нас усе життя. Людина на 80% складається з води. Та все ж вода - це велика таємниця, досі не розгадана ученими.

Ніхто не знає, звідки на Землі з'явилася вода. Звідки вона прийшла? Хто подарував нам її? Можливо, відповіді на ці питання знає тільки сама вода.

8 незвичайних фактів про воду

Усе розпочалося з води. Вода з'явилася на Землі з її народження. Вона - ровесниця нашого світу. Саме завдяки воді він придбав ті контури і відчуття, які має зараз.

Вода має пам'ять. Учені довели, що вода може сприймати зберігати і передавати будь-яку інформацію, навіть слова, думки і емоції.

Результати експериментів доводять, що воді досить зіткнутися з речовиною, щоб зрозуміти усе про його властивості і зберегти це у своїй пам'яті.

Вода - аналог комп'ютера. Вода може вбирати і зберігати людські емоції, думки і будь-яку зовнішню інформацію : слова, розмови, молитву.

Учені розповіли, що в молекулах води є кластери - елементи пам'яті, куди вода записує інформацію. Це можна назвати аналогом комп'ютерної пам'яті.

Вода може передавати почуття і емоції.  Вода може сприймати позитивні думки і гармонійні емоції. Вона передає їх іншій людині, яка п'є чи використовує цю воду.

Людина на 80% складається з води, тому він може зарядити себе потрібними емоціями.

Вода вбирає любов.  Свята вода набуває цілющі властивості. Вчені зафіксували факти перетворення силою думки морської води в прісну, гнилий - у свіжу.

Позитивний вплив на воду надають слова любові і подяки, негативне - слова ненависті.

Вода - сама незвичайна рідина.  Вода володіє багатьма властивостями, яких не мають інші рідини. Вчені не в змозі пояснити, чому при мінусовій температурі щільність води зменшується, а при плюсовій збільшується.

При охолодженні будь-яка речовина стискається, а вода - розширюється.

Тільки вода може бути в трьох станах.  Вчені не можуть пояснити, чому вода - єдина речовина на планеті, представлене в трьох станах: рідкому, твердому і газоподібному. Крім того, вода - найпотужніший розчинник на Землі.

Вода може зцілити нас і планету.  Воду можна програмувати силою думки і емоціями. А значить, ми можемо керувати водою, свідомо передаючи їй свою любов і вдячність.  


Ключові слова: цікаві факти про воду, всесвітній день води

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини