Гумор в нашому житті - смійтеся на здоров'я!

- 22.03.2011 10:49
Гумор в нашому житті - смійтеся на здоров'я!

Гумор - це дивовижна цілюща навичка і для фізичних, і для емоційних стресів. Багато релігій вважають, що сміх - цей вираз посиленої духовності. Лікарі ж називають його безкоштовними ліками. Незважаючи на переваги, гумор може бути важкодосягаємим, оскільки він індивідуальний, і пов'язаний із старінням, статтю, періодом часу і культурою.

Дуже часто люди несхвально відносяться до тих, хто часто сміється, порівнюючи їх з сільським дурником! Проте, замість того, щоб критикувати або сидіти урочисто з схрещеними на грудях руками, у присутності таких людей ми могли б звільнити нашу внутрішню дитину і шукати можливості для сміху, знаходячи об'єктивну дотепність у будь-якій ситуації. Коли ми сміємося над дотепними зауваженнями інших людей, ми "вбиваємо двох зайців": допомагаємо їм почувати себе приємно і випускаємо нашу власну напругу.

Смотрите : Поднимите себе настроение. Веселая математика.Фото приколы

Багато забавних людей з'являються через соціальні проблеми, тобто позбавлені "грунту під ногами". Сміх допомагає їм сяяти і випускати занепокоєння. Фактично, деякі діти, що не вписуються в соціальне шкільне середовище чи труднощі, що випробовують, у взаєминах з батьками, приймають стадію центру у своєму класі. Вони стають своєрідними клоунами класу, що намагаються затверджувати свою індивідуальність, так само як і відхиляти пануючі цінності.

Багато хто з цих молодих акторів дивиться навиворіт на ідеї і дисципліни, що викладаються у школі, і здатні виявити абсурдні деталі, які багато хто з нас не бачить. Вони виростили в собі звичку до пошуку оригінальної перспективи яка фактично перетворилася для них на природну реакцію в реальних подіях. Вони приносять енергію, цікавість і спонтанність до усіх своїх стосунків.

Сміх має чудові фізіологічні вигоди. Лікарі називають гумор внутрішньою механічною працею оскільки він має переваги, подібні до фізичних тренувань.

Смотрите: Толстяк, Бейонс или Сони Ролли кто лучше?(ВИДЕО)

Серед вигод можна назвати наступні:

Сміх здатний збільшити ефективність рішення різноманітних проблем, тому як він допомагає мозку знімати стрес і виконувати свою роботу без напруги.

Сміх також забезпечує неоціниму допомогу для тих з нас хто страждає від болю випуску ендорфінів. 
Крім того, сміх покращує дихальну функцію, збільшує число імунних клітин, знижує кров'яний тиск і зменшує вірогідність другого серцевого нападу.

Смотрите: Позитивный детский смех. Видео

Так, як же сміятися, якщо ви зосереджені на самих собі? А що якщо у вашому житті є присутнім тільки біль і печаль, і не видно навіть щонайменшої лазівки для невеликого гумору?

Ось деякі ради, для того, щоб допомогти розіграти уяву:

Не почувайте себе винним. Дайте собі дозвіл бути забавним і безглуздим. Практикуйтеся, сміючись, коли нікого немає навкруги; як ви почуваєте себе при цьому?

Переглядайте забавні відео. Спостерігайте їх до тих пір, поки вам смішно, навіть якщо на це знадобиться весь день!

Якщо чуєте забавний жарт, який вам подобається, повторите її 3 рази вголос, наодинці з собою. Тепер ви можете запам'ятати її і поділитися з іншими.

Якщо трапляється щось неприємне чи ви зробили яку-небудь серйозну помилку, висміюєте себе і вчитеся не відноситися до себе так серйозно. 

Смотрите: Милейший лемур с зонтиком. Видео


Ключові слова: користь сміху, почуття гумору та здоров'я

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини