МТС-Україна оголошує про акцію «Алло, мам!», головна тема якої: соціальне сирітства дітей заробітчан

- 20.03.2009 16:37
МТС-Україна оголошує про акцію «Алло, мам!», головна тема якої: соціальне сирітства дітей заробітчан

     Компанія МТС-Україна та Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ініціюють партнерську соціальну акцію «Алло, мам!».

     Назва «Алло, мам!» об’єднує комплекс соціальних ініціатив компанії МТС в партнерстві з органами влади та громадськими організаціями, спрямованих на вирішення найбільш актуальних проблем сім’ї.

     Першою проблемою, на вирішення якої спрямують свої сили партнери, є тема соціального сирітства дітей заробітчан. Партнери акції запропонували журналістам п’яти областей -- Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Чернівецької, Івано-Франківської -- взяти участь в конкурсі на кращий матеріал, що висвітлює цю тему. Конкурс триватиме з 10 березня по 17 квітня, а переможці разом з героями своїх публікацій та сюжетів візьмуть участь у телемарафоні. До участі в конкурсі запрошуються журналісти.  

      В програмі телемарафону, який відбудеться 10 травня на День матері, – розповіді журналістів про історію їхніх публікацій, коментарі психологів, представників влади, спілкування з дітьми, музичні паузи-вітання, дзвінки в ефірі до матерів за кордоном і вітання їх з Днем матері, нагородження переможців конкурсу. 

     «Як компанія, яка працює в цьому регіоні, ми не можемо стояти осторонь від суспільних явищ, чи то позитивних, чи негативних. Саме тому ми ініціюємо висвітлення цих проблем, -- говорить заступник директора ЗТУ МТС-Україна Роман Романівка. – Кожен регіон України має свою специфіку. Заробітчанство є феноменом Західної України. Об’єднуючи навколо цієї проблеми зусилля влади, бізнесу, громадськості, ми робимо крок в потрібному напрямку. Нашими кроками є створення робочих місць, введення спеціальних економних тарифів на зв’язок із країнами, де перебувають наші заробітчани, співпраця з Міжнародною організацією з міграції з протидії торгівлі людьми». 

     «Це добре, що бізнес не стоїть осторонь соціальних проблем, -- каже заступник голови ЛОДА з гуманітарної політики Ігор Держко. – Разом ми здатні зробити більше. Вирішення проблеми починається з її озвучення. Тому участь журналістів у висвітленні соціальних негараздів доволі часто є вирішальною. Заробітчани – це не лише інвестиції в економіку. Це й наш біль і про це треба чесно говорити. Адже немає нічого ціннішого понад сім’ю. Маю надію, що за допомогою цієї акції, професійності журналістів, ми по-новому відкриємо для себе цінність спілкування в сімейному колі, щоби наступне покоління уникнуло помилок сучасників». 

     Акція «Алло, мам!» -- це комплекс соціальних ініціатив компанії МТС в партнерстві з органами влади та громадськими організаціями, спрямовані на вирішення найбільш актуальних проблем сім’ї. Наприклад, окрім висвітлення проблем соціального сирітства, компанія планує забезпечити сільських педіатрів спеціальними пільговими тарифами.

 


Ключові слова: Акція Алло, мам!, МТС

Коментарі (1)
Олег | 23.03.2009
Почему то мне это напоминает дешевый пиар от компании юмси. Вместо того чтоб заказать рекламу на телевидении и газетах вот занимаются социальными проектами.

Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

У Європарламенті закликали до термінового ембарго на агропродукцію з РФ Дебати з цього питання відбулися вчора, 12 березня, повідомляє DW.
- 14.03.2024 11:56
Розпочалася реєстрація на НМТ-2024 Цей процес триватиме до 11 квітня включно
- 14.03.2024 11:49
У Чернівецькому районі слідчі поліції задокументували дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалася буковинка Учора, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілою в селі
- 14.03.2024 11:39
Нардеп Мазурашу вийшов з партії “Слуга народу” Народний депутат України Георгій Мазурашу, який представляє Буковину в
- 13.03.2024 18:54
Переобладнання бусів Чернівці Ми - компанія з переобладннаня авто у Чернівцях, яка професійно займається переобладнанням мікроавтобусів, фургонів
- 13.03.2024 15:01
Маск приїде на фабрику Tesla під Берліном після підпалу ЛЕП "Гігафабрика" Tesla під Берліном відновлює виробництво після відновлення електропостачання, перерваного тиждень тому через підпал ЛЕП.
- 13.03.2024 15:00
Шахед попав у п'ятиповерховий будинок у Сумах - є загиблі Попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15
- 13.03.2024 14:36
В Київі приберуть стихійне кладовище домашніх тварин На Оболоні, у районі Оболонського в Києві, заплановано
- 13.03.2024 11:48
На соратника Навального Леоніда Волкова напали у Литві. У Вільнюсі напали з молотком на Леоніда
- 12.03.2024 20:58

Всі новини