Ющенко хоче стати прем'єром у Януковича

- 24.02.2011 09:51
Ющенко хоче стати прем'єром у Януковича

Екс-президент Віктор Ющенко чекає, коли президент Віктор Янукович призначить його прем'єр-міністром. Про це заявив депутат від НУ-НС Микола Катеринчук в інтерв'ю Обкому.

За його словами, Ющенко 'зробив президентом' Януковича 'і зараз чекає, коли Янукович призначить його прем'єр-міністром'.

'Але я думаю, що у Януковича ще немає рішення. Я нічого не виключаю в цій країні. Я не знаю деталі їхніх домовленостей. Але те, що Ющенко зробив президентом Януковича і не пропустив Тимошенко, - це однозначно ", - сказав депутат. 'І крім своєї команди і Партії регіонів Янукович повинен подякувати ще й Ющенко. Як він йому скаже 'спасибі', ми найближчим часом будемо спостерігати ", - зазначив Катеринчук.

'Але ви самі бачите, що ніяких кримінальних справ стосовно тієї частини людей в Кабміні, яка була від Ющенка, - не було і немає ", - заявив він.

Крім того, коментуючи питання про те, чи буде влада заважати об'єднанню його 'Європейської партії' з партією 'Громадянська позиція' Анатолія Гриценко, Катеринчук заявив: "Один з членів уряду в недавній розмові сказав, що нас теж чекають 'посадки'.

'Я поки не хочу про це говорити, тому що я ніколи не піддавався ні на який шантаж, і ця риторика. Ну, почнуться 'посадки' - значить, почнуться ', - заявив він.

Нагадаємо, що недавно рада Європейської партії України ухвалила рішення про об'єднання в одну політичну силу з партією Гриценко 'Громадянська позиція ".

Екс-президент Ющенко нещодавно прокоментував порушені кримінальні справи проти екс-чиновників уряду Тимошенко. Він вважає, що всі політики повинні нести однакову відповідальність перед законом, а демократія повинна забезпечити те, щоб кримінальне переслідування не перетворювалося на політичний тиск. Ющенко зазначив, що не хотів би персоніфікувати свій відповідь, але йому здається, що Україна має дуже слабку політичну систему, де немає відчуття того, що кожен політик, на посаді він чи ні, повинен відповідати перед законом.

Нагадаємо, що вчора, 23 лютого, екс-президент Ющенко відсвяткував день народження. Янукович привітав свого попередника на посаді Ющенка з днем народження і побажав 'міцного здоров'я, сімейного благополуччя і незмінних успіхів у всіх справах і починаннях ".  


Ключові слова: Ющенко чекає на призначення прем'єром від Януковича, Ющенко та Янукович

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини