Смішні фрази політиків у лютому 2011

- 19.02.2011 11:46
Смішні фрази політиків у лютому 2011

Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 11 по 18 лютого.

«Що стосується виходу на докризовий рівень та відновлення економічного зростання, то один рік – ще малий термін. Але тенденції є, і вони позитивні. Далі головне – нарощувати цю динаміку», - другий Президент України Леонід Кучма закликав Віктора Януковича не зупинятися на досягнутих результатах.

«Ми не будемо це робити, як кажуть, з шашкою наголо. Ми будемо підходити обережно, використовуючи світовий досвід і адаптуючи його до українських умов», - Президент України Віктор Янукович про те, що розпочаті в Україні у 2010 році реформи будуть продовжені.

«Я думаю, що я, і всі ми з вами за нашого життя доживемо, що у сусідніх країнах не будуть робити ставки на політиків, як на скакових кобил...», - лідер Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко про ставки з інших країн на українських політиків.

«Я ж сказав пропустити людей, ти що , тут нічим не керуєш чи що?», - Президент України Віктор Янукович накричав на губернатора Одеської області.

«Дійсно, народу набрид бедлам попереднього «царювання». Щоб виправити ситуацію, її просто перегнули», - лідер фракції «БЮТ-Батьківщина» Іван Кириленко про те, що нова влада перегнула палицю, наводячи «порядок.

«Я в ув'язненні, тому що стоїть завдання – покарати мене за раніше пережитий нинішньою бандократією страх», - екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко впевнений, що ніяких законних підстав для його затримання не було.

«Відсторонити, перш за все, тих, хто неугодний. Тобто, можливо, єдиних чесних, а на їхнє місце наберуть таку шваль, що це буде ще гірше», - позафракційний народний депутат Тарас Чорновіл про звільнення даішників через корупцію.

«Особисто я вважаю, що пан Данилишин ніколи не був чиновником, він був ученим. Це бу ла абсолютно непідготовлена людина, яка інколи підписувала документи. Можливо, він не розумів, що робить», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про екс-міністра економіки України Богдана Данилишина.

«На свій захист вона говорить дуже багато. Але нічого конкретного. Ми ще й забезпечили їй PR, за який їй слід було б нас дякувати», - прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що його попередниця Юлія Тимошенко має бути вдячна нов ій владі за піар.

«Ну, скотина якась проголосувала», - нунсівець Геннадій Москаль переконаний, що карткою депутата Володимира Ар'єва проголосував хтось із його колег по фракції.

«Хотілося б передати йому, що, приймаючи рішення, які вбивають життя людей і країни, він повинен пам'ятати, що коли Муму випливла і вижила, вона стала собакою Баскервілів», - екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко дав пораду Президенту Віктору Януковичу.

«Колишня команда працювала і вибирала цей кредит тим, що вони нічого не робили, з'ясовували відносини, каталися на ковзанах, і їм аплодувала Європа, надягала помаранчеві шалики у Європарламенті та аплодувала їм», - заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман про попередню владу.

«Я у достатній мірі володію українською мовою. На ній я веду засідання уряду, офіційні зустрічі. Коли я хочу, щоб мене краще розуміли, коли мені треба абсолютно вільно спілкуватися і не шукати слова, я говорю по-російськи. Я економлю час», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про своє володіння українською.

«Звичайно, в она не викликає захоплення у кожного із нас, особливо кому вже стукнуло за 50 і на підході», - голова ВР Володимир Литвин про пенсійну реформу.

«Найбільше нас турбують... методи кавалерійського наскоку у спробах продовження реформ», - регіонал Ярослав Сухий про реформи, які запроваджує влада.

«Тимошенко забула одне просте правило: якщо зняли з п'єдесталу, необхідно міняти позу. А от якщо з п'єдесталу зняли, а поза залишається та ж, то вона стає просто смішною», - керівник парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов про лідера «БЮТ-Батьківщина» Юлію Тимошенко.

«Ми вже залюбили свій народ, наших людей , до непритомності», - голова Верховної Ради Володимир Литвин про політиків.

«Це так чудово – бути закоханим і щасливим. Тому що кохання перемагає все, всі труднощі у житті, всі випробування. Бажаю всім великого кохання», - Президент Віктор Янукович про День закоханих.

«Я хотів би, щоб кожен, хто дивиться ці передачі, розумів, що можна сидіти вдома у м'яких капцях, дивитися телевізор і не розуміти, що через ці шоу у черговий раз людину роблять дурнем», - лідер КПУ Петро Симоненко про те, що політичні шоу на українських телеканалах роблять людей бовдурами.

«Оскільки перемога Януковича на президентських виборах – це нещасний випадок для України, то, відповідно, і всі дії, пов'язані з побиттям депутатів, з розпродажем національних інтересів, з пролонгацією базування Чорноморського флоту – це все просто нещасні випадки для України», - нардеп Олесь Доній про заяву парламентської комісії, яка не встановила свідків і учасників побоїща у Верховній Раді 16 грудня.

«Що ви розповідаєте, що немає коштів? Красти менше треба!», - нашоукраїнець Володимир В'язівський порадив владі навчитися економити на собі.

«При внесенні відповідного законопроекту потрібно розуміти, що цим нічого не вирішимо, оскільки народний обранець не залежить від тих, хто його обирає. Треба цю систему ламати», - голова Верховної Ради Володимир Литвин проти запровадження відповідальності за не особисте голосування народними депутатами у сесійній залі.

«Мене радує те, що нині чинний Президент спілкується з парламентом не за допомогою записок, листів або якихось доповідей, які передаються, як це раніше робилося, а безпосередньо сам приходить до парламенту», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, у який спосіб Президент Віктор Янукович спілкується з депутатами.

«Ми настільки забиті цим життям, цією політикою, настільки перезавантаж ені, що ми розучилися говорити хороші слова один одному. Для нас витиснути із себе і сказати добре слово потрібно дуже багато часу», - голова Верховної Ради Володимир Литвин про свою завантаженість.

«Народ уже охрестив цю пропозицію як новий корупційний податок від голови МВС», - заступник голови Верховної Ради Микола Томенко про ініціативу керівника МВС Анатолія Могильова щодо запровадження обмеження терміну дії водійських прав.

«Президент сказав, що влада повинна бути спадковою. Це значить, що все найкраще, що робить нинішня влада, наступна влада повинна продовжити», - заступник глави АП Ганна Герман про те, що в Україні повинна бути спадковість влади.

Джерело: http://ua.for-ua.com


Ключові слова: обмовки политиків

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини