Названо переможців музичної премії Grammy

- 14.02.2011 10:17
Названо переможців музичної премії Grammy

Національна академія мистецтва і техніки грамзапису США назвала лауреатів премії Grammy. Головними героями цього року стали 'дві леді "- несподівана кантрі-група Lady Antebellum, яка зібрала велику кількість нагород, і співачка Lady GaGa. Кращим дебютантом стала темношкіра латиноамериканська співачка Есперанза Сполдінг - вона здолала юного співака Джастіна Бібер. 'Піснею року' і 'Кращим записом року" була названа композиція Lady Antebellum "Need You Now". Альбом з цією піснею став 'Кращим альбомом у стилі кантрі', а сама пісня - кращою в цьому стилі. П'ятий "золотий грамофон 'дістався "Need You Now" за кращий вокальний дует у стилі кантрі.

 Другий альбом Lady Antebellum був виданий 26 січня 2010 року. Відразу після дебюту він піднісся на перше місце хіт-параду Billboard 200, за перший тиждень було продано близько півмільйона копій. Група була утворена в 2006 році в Нешвіллі і знайшла славу як одна з найоригінальніших у своєму напрямку. 

 Lady Gaga отримала три "Grammy": премію за кращий поп-альбом (The Fame Monster), за кращий поп-вокал (хіт Bad Romance) і кращий відеокліп (Bad Romance). Екстравагантній Lady GaGa вдалося і цього разу вразити вимогливу публіку: на сцену її винесли в напівпрозорому яйці. 

 Кращим чоловіком - виконавцем у стилі поп був названий Бруно Марс, з піснею "Just The Way You Are". Три премії за виконання в стилі R&B отримав Джон Ледженд (John Legend & The Roots). Трьох 'грамофонів' був удостоєний і рок-музикант, гітарист-віртуоз Джефф Бек. 

У розділі року Grammy завоювали сер Пол Маккартні, групи Black Keys, Iron Maiden, Джефф Блек і Ніл Янг.

 У хард-року відзначено колектив Them Crooked Vultures. Свою поразку визнали 'хрещений батько' хеві-металу Оззі Озборн, групи Alice In Chains, Soundgarden і Stone Temple Pilots. 

 А ось легендарна Барбра Стрейзанд змушена була залишити Лос-Анджелес з порожніми руками. Вона висувалася на премію в 41-й раз в кар'єрі, але поступилася в номінації 'Кращий традиційний поп-альбом' Майклу Баблі. 

 Нещодавно Lady Gaga отримала найбільшу кількість нагород європейського MTV. Вона перемогла у номінаціях 'Краща співачка', 'Кращий поп-виконавець ", а також у категорії 'Краща пісня". Всього Lady Gaga була висунута на здобуття п'яти нагород європейського MTV за 2010 рік. А незадовго до цього в США відбулося вручення премії MTV Movie Awards і Lady Gaga також стала тріумфатором церемонії, отримавши відразу аж 8 статуеток. Номінована ж вона була на 13. Варто відзначити, що Lady Gaga вважається найепатажнішої і однією з найпопулярніших співачок. Нещодавно вона встановила рекорд, через який потрапила в Книгу рекордів Гіннеса: її дебютний альбом The Fame протримався в хіт-параді (топ-75) цілих 154 тижні. 

 Нагадаємо, що в 2009 році, лідером за кількістю номінацій найпрестижнішої музичної премії Grammy стала Бейонсе, яка була представлена в 10 категоріях. Юна зірка кантрі Тейлор Свіфт зібрала 8 номінацій. По 6 номінацій зібрали The Black Eyed Peas, соул / R&B-виконавець Максвелл (Maxwell) і репер Кені Уест (Kanye West). У 5 категоріях була представлена Lady GaGa.  


Ключові слова: Національна музична Академія, Grammy, переможці Grammy

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини