Що можна їсти після шостої, аби не погладшати?

- 27.01.2011 10:55
Що можна їсти після шостої, аби не погладшати?

Що треба їсти на ніч без шкоди для фігури?

Якщо їсти після шостої не можна, то, питається, коли ж є взагалі? З роботи всі нормальні люди повертаються ввечері. І саме в цей час найбільше хочеться їсти.

І «їсти» ... це ще м'яко сказано. Як у тому анекдоті «Їсти я хотів вранці, в обід я хотів їсти, а зараз я хочу ... жерти! ».

І якщо перші пару годин після повернення з роботи ще якось можна потерпіти, зайнявши себе домашніми справами, то якраз до десятої вечора шлунок починає такі концерти влаштовувати, воля слабшає, а ковбаска в холодильнику так і манить, так і манить ... Як же бути?

Відтепер знущання над собою скасовуються! Виявляється, є на ніч без шкоди для фігури можна. Головне робити це грамотно. Звичайно, якщо навернути півкіло еклерів зі сгущеночкой або картопельки з сальцем - і спати будеш погано, і жирок зав'яжеться. А от якщо повечеряти «спеціально навченим» продуктами, можна зберігати вагу в нормі і навіть ... худнути.

Отже, які продукти можна їсти на ніч:

Сосиски )

Найкраще для цих цілей підійдуть курячі. Ідеально - варені. І вже ніяк, природно, не смажені свинячі жирненькие сардельки або шпикачки. Від копчених теж краще утриматися. А ось нежирна пара курячих сосисок - відмінний спосіб заморити нічного черв'ячка.

Варені овочі

Перше, що приходить в голову і завжди є в будинку - морквина і буряк. Візьміть їх побільше і варіть разом у величезній каструлі, як ніби хочете зробити гігантський тазик салату олів'є. Ріжте шматочками, тріть на тертці, змішайте їх в блендері з яблуком ... але смачніше, звичайно, просто так - кубиками. Варену картоплю на ніч їсти не потрібно.

Ікра заморська

Так-так, баклажанна. Або кабачкова, та будь-яка овочева ікра. Причому в необмежених кількостях! Але. Тільки ложкою, ніяких тостів і хліба.

Гриби

Невеликими порціями і без картоплі, а краще з овочами. Обережніше з консервованими грибочками - печінки буде важко.

Консервована кукурудза

Таку кукурудзу можна їсти прямо з банки. Але не шікуйте, максимум - кілька ложок. Ще можна підсмажити її на оливковій олії. Смакота.

Кефір, нежирний йогурт

Спробуйте це прямо сьогодні пізно ввечері, коли захочете є. Випийте склянку залпом або два кефіру. Смачного, свіжого, не вчорашнього і не холодного. Почуття, що втамували голод калорійним м'ясним вечерею гарантовано.

Суші

Одне з найбільших винаходів людства. Обов'язково повинні бути свіжими, тому готуйте самі! Заодно і близьких порадуєте і знайдете, нарешті, чим зайнятися ввечері замість того, щоб їсти.

Крім усього цього розмаїття існують ще так звані «продукти з негативною калорійністю». Простіше кажучи, продукти, на перетравлення яких потрібно більше енергії, ніж вони самі утримують. Перше, що спадає на думку: шпинат і капуста.

10% споживаних калорій щодня витрачається на переробку їжі в організмі. На перетравлення ж продуктів з «негативними» калоріями витрачається більше калорій, ніж знаходиться в них самих. Тобто виходить їх можна поєднувати з чим то «важчі» - в результаті вечерю стане більш «легким», збалансованим.

Необхідно пам'ятати одне: продукти з негативними калоріями з'їдаються у природному стані, якщо їх готувати, додавати олію та інші інгредієнти, змінюється калорійний склад.


Ключові слова: що можна їсти після 6, 18?

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини