Голівудські зірки: хто чого боїться

- 24.01.2011 14:13
Голівудські зірки: хто чого боїться

У кожного з нас є потаємні страхи. Але у зірок навіть ці страхи рано чи пізно перестають бути таємними. Хочете знати, чого бояться самі, здавалося б, мужні знаменитості? Розпочнемо з брутальних чоловіків. Важко повірити але Біллі Боб Торнтон чогось боїться - так-так, той самий, який носив "під серцем" (у кулоні на грудях) кров колишньої дружини Анджелины Джоли. Так от, говорять, він не виносить... антикварним меблям! Що ж, зате житло Біллі Боба напевно оформлене в стилі хай-тек!

Ще один мужній персонаж - Мэттью Макконахи - терпіти не може двері, що крутяться. Думається, це неспроста - напевно актор колись постраждав від такої небезпечної штуковини. Джейк Гилленхол, у свою чергу, страшенно боїться страусів. Свій страх він виявив під час зйомок картини "Принц Персії : Піски часу". Він елементарно не міг змусити себе пройти мимо загородами з цими "милими" пташками. Гилленхол мотивував це так: Вони здаються нешкідливими. Але насправді це не так!

У Дэниела Рэдклиффа, Джоні Деппа і Пі Дидди один страх на трьох - вони бояться клоунів (до речі, коулрофобия - боязнь клоунів - взагалі досить поширене явище). Це особливо цікаво, враховуючи що Дидди на останній Хелловін вбрався саме клоуном. Відмінний спосіб побороти свої страхи!

Тепер перейдемо до "дівочих" страхів. Багато дівчат і жінки з радістю вирощують у себе удома квіточки. Багато, але не Кристина Річчі. Актриса терпіти не може рослини в горщиках - те, що росте із землі в приміщенні примушує її почувати себе брудною.

Брітні Спирс дуже боїться драконів Комодо (і тут ми її розуміємо) і взагалі будь-яких інших ящірок. Скарлетт Йоханссон особливо осоружні таргани (страх з'явився після того, як вона одного разу прокинулася з тарганом на обличчі). А Сара Мишель Геллар буквально трепеще перед кладовищами (представляєте - і це виконавиця ролі винищувача вампірів).

Але якщо ці страхи легко можна зрозуміти (дійсно, кому сподобається прокинутися з рудою комахою на обличчі), то інші пояснити дуже важко. Наприклад, Тайра Бэнкс не любить дельфінів, а їх адже прийнято вважати дуже милими істотами, тим більше вони на рідкість розумні. Провиною усьому - сни Тайры. Одного разу їй приснилося, що у басейні на неї напали дельфіни. Зрозуміло, вона була дуже злякана. А ось ЛаТойя Джексон боїться кішок.

Николь Кидман не подобаються метелики, а Опра Уинфри боїться використовувати жувальну гумку. Меган Фокс же боїться... сухого паперу! Дійсно, аркуш паперу таїть в собі безліч небезпек. Наприклад, паперові порізи - украй неприємна штука. Ну а як можна забруднити білосніжний лист... І справді, страшно.

Одна з "найпростіших" фобій - аквафобія (боязнь води) - дісталася Кармен Электре. Напевно Кармен просто не уміє плавати. Це забавно враховуючи що прославилася Электра завдяки серіалу "Рятувальники Малибу".

Але це усе - дитячий лепет. Ледве чи ні найбільшою кількістю фобій в Голлівуді страждав легендарний Альфред Хичкок. Сама екзотична з них - ооцитофобия, простіше кажучи, боязнь яєць. Він говорив:

Мене лякають яйця, навіть більше, ніж лякають... Вони викликають у мене відразу. Ці білі круглі штуки без єдиного отвору... Ви коли-небудь бачили щось осоружніше, ніж яєчний жовток, що витік? Кров червона, радісна. Але жовток жовтий, огидний. Я ніколи не пробував яєць.

Ось таких дивних і не дуже віщою бояться знаменитості. А що лякає вас?
 


Ключові слова: страхи голівудських зірок, фобія

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини