Профілактика хвороб та як підвищити імунітет взимку?

- 24.01.2011 12:03
Профілактика хвороб та як підвищити імунітет взимку?

Вже до середини зими наша імунна система схожа на загнаного коня, і десь в глибині своєї душі дуже розраховує на нашу допомогу та підтримку. Підтримати імунну систему - найкращий спосіб допомогти організму боротися з бактеріями, вірусами і мікробами, допомагаючи йому позбутися від відпрацьованих, пошкоджених і небажаних патогенних клітин. Це зніме додаткові навантаження з вашої імунної системи і прискорить відновлення після наших зимових холодів.

Надати дієву допомогу імунітету можна натуральними добавками, такими, наприклад, як антиоксиданти. Хоча антиоксиданти і містяться у свіжих фруктах, овочах, - в зимовий час їх рівень необхідно підвищити антиоксидантними доповненнями, щоб отримати максимальний захист.

Підтримка імунної системи. Як прискорити відновлення?

Один з найбільш важливих антиоксидантів - це вітамін С (аскорбінова кислота), поживна речовина, якого часто недостатньо в нашому раціоні. Вітамін С використовується організмом для збереження здорових клітин, одночасно допомагаючи позбутися від пошкоджених або мертвих клітин. Коли наша імунна система бореться з хворобою і багато клітини пошкоджуються, дуже важливо, щоб в організмі було достатньо аскорбінової кислоти. Вітамін С також може допомогти при алергії або сінну лихоманку, оскільки це один з кращих антигістамінів природи.

Екстракт оливкового листа - інший антиоксидант з антимікробними властивостями. Він допомагає позбутися від будь-яких мікробів, будь то бактерії, віруси або паразити. Екстракт оливкового листа може надати дієву захист від тих хвороб, від яких вважається, що неможливо позбутися.

Скорочення ризику вторинної інфекції

За таких характерних симптомах застуди, як біль у горлі, закладеність носа і головний біль поєднання часнику, хрону і вітаміну С допоможе очистити верхні дихальні шляхи швидко і ефективно. Постійне очищення пазух носа і горла вживанням вищезгаданих засобів допомагає зменшити ризик вторинного інфікування і прискорити відновлення дихальних шляхів, знижуючи тривалість такого затяжного симптому, як кашель.

Інші важливі факти

Факти, які ви повинні знати, особливо в той час, коли ви найбільше сприйнятливі до хвороби:

- Постарайтеся зменшити стрес. Стрес може негативно позначатися на вашому організмі, причому в багатьох аспектах. Чим вище рівень стресу, тим слабше імунна система бореться з хворобою.

- Пийте багато води. Часто в холодні місяці ви забуваєте пити воду, але гідратація життєво важлива для очищення і детоксикації організму.

- Їжте здорову, багату поживними речовинами їжу. Страви з високим вмістом антиоксидантів грають важливу роль в холодні місяці. Дієта, багата поживними речовинами всіх видів, прискорить відновлення ваших клітин, а значить і поліпшить загальний стан вашого організму.

- Використовуйте пробіотики. Дуже важливо переконатися, що всі необхідні поживні речовини в повній мірі поглинаються організмом. Здоров'я кишечника має життєво важливе значення. Ефективне розщеплення і поглинання їжі підтримує здоров'я імунної системи. Пробіотики не тільки покращують засвоєння поживних речовин, але і підвищують імунітет, усуваючи токсини більш ефективно. Додатковий прийом пробіотиків, таких як Lactobacillus Acidophilus (штам ЛА-5) і Bifidobacterium animalis (штам BB-12) буде гарантувати здоров'я кишечника.


Ключові слова: як запобігти інфекціям зимою?

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини