Російських туристів за кордоном впізнають по неймовірному одягу

- 18.01.2011 13:56
Російських туристів за кордоном впізнають по неймовірному одягу

Російських туристів дізнаються по одягу

Неймовірні наряди росіян за кордоном: у рейтингу найгірше одягнених туристів наші співвітчизники посіли шосте місце. Чому за кордоном ми хочемо надіти все краще і відразу?

Незвичайний рейтинг найгірше одягнених туристів склав американський журналіст-ентузіаст Даг Ланські. Він опитав майже 3,5 тисячі осіб з різних країн світу. На перше місце респонденти поставили американців, які живуть за принципом - комфорт понад усе, а вже на відпочинку і зовсім розслабляються по повній програмі: безформні і полинялі футболки, розтягнуті шорти, безглузді капелюшка або панами. Причому в таких шатах американці гуляють не тільки по пляжу, але і по історичних центрах Європи. Теле-і радіоведуча Лєра Кудрявцева каже, що цій свободі в одязі вона іноді навіть заздрить.

«Я вчора прилетіла з Америки. Я два тижні з таким задоволенням ходила в тих же шортах, спортивних костюмах і ненафарбованою. Я так була від цього щаслива, просто відпочивала », - розповідає вона.

Недалеко від американців пішли німці. Стиль одягу приблизно такий же, але додайте до цього дамський топлес в будь-якому віці. Ну, хто не бачив на пляжі Єгипту або Туреччини німкеню постбальзаківського віку, засмагати без верхньої частини купальника? Або відпочиваючого з Німеччини, чия футболка ось-ось порветься на пивному животі?

На провідних позиціях у списку найгірше одягнених туристів - жителі Великобританії - вони зайняли третє місце, китайці та японці - четверте і п'яте, відповідно. Останні люблять «прикрасити» себе масою цифрової техніки - «намиста» із фотоапаратів, відеокамер, навігаторів. Крім того, стиліст Влад Лісовець каже, що японці досі захоплено женуться за брендової одягом.

«На них багато всього одягнене, у них, як правило, багато пакетів з брендової одягом. А тепер це вважається моветоном. Зараз модно змішувати дорогий одяг з недорогими марками мас-маркету », - розповідає Лісовець.

На «почесному» шостому місці рейтингу опинилися російські туристи, яких впізнають у будь-якій країні світу ще до того, як вони починають говорити. Російських критикують за overdressed - надмірність в одязі. За кордоном наші прагнуть надіти все краще відразу: каблуки на тривалу пішохідну екскурсії, бойову розмальовку, шпильки, укладання - це для пляжу. А хто не впізнавав російських дівчат по плюшевим рожевим костюмах в літаках, а чоловіків - по масивним золотим ланцюгах в барі біля басейну? Наших жінок видно здалеку, розповідає Влад Лісовець.

«Скінчено, іноді стає соромно, коли бачиш, як наші жінки в 9 ранку гуляють по П'ятій авеню на леопардових шпильках. Наших жінок завжди можна впізнати. Навіть по запаху - вони дуже сильно душаться », - коментує експерт.

Експерти моди рекомендують знайти золоту середину між туристичними костюмами росіян і американців. Не варто за кордоном носити те, в чому соромно стригти газон біля свого будинку, але й не треба йти на пляж, як ніби ви збираєтеся на прем'єру у Великому театрі.


Ключові слова: одг туристів, Заход, за кордоном

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини