МТС буде нагороджувати абонентів за самостійність

- 17.01.2011 11:44
МТС буде нагороджувати абонентів за самостійність


Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про старт програми «Бонуси за самообслуговування», що передбачає нагородження найактивніших користувачів онлайн-сервісу «Інтернет-Помічник».

У рамках нової ініціативи «Бонуси за самообслуговування», 100 контрактних абонентів МТС, які найчастіше користувалися послугою «Інтернет-Помічник» у період з жовтня по листопад 2010 року, отримали в подарунок від оператора по 1000 бонусів. Отримані бонуси, як і бонуси, «зароблені» за програмою лояльності «МТС Бонус», абоненти можуть обміняти на різноманітні подарунки – від безкоштовних хвилин для спілкування та інших пакетів послуг зв'язку, до підписки на цікаві журнали і навіть авіаквитків.

МТС зацікавлена в подальшому покращенні позитивного клієнтського досвіду, зокрема, у розвитку системи самообслуговування серед своїх абонентів, і готова заохочувати найактивніших користувачів інноваційних сервісів. Тому оператор планує проводити подібні акції на регулярній основі, починаючи з перших тижнів цього року.

За інформацією про нові акції слідкуйте на сайті оператора www.mts.com.ua, на інформаційному порталі MTS Today (www.today.mts.com.ua) або в офіційному мікроблозі @mts_ukraine сервісу Twitter.

Про сервіс «Інтернет-Помічник»
За допомогою системи «Інтернет-Помічник» абонент може економити свій час, керуючи набором послуг і отримуючи доступ до свого рахунку прямо через інтернет. Послуга «Інтернет-Помічник» надається на безкоштовній основі.

Серед можливостей сервісу:

• отримання інформації про поточний стан рахунку;
• перевірка надходження платежів;
• перехід на інший тарифний план;
• підключення/відключення послуг;
• налаштування улюблених номерів і груп абонентів;
• замовлення деталізації витрат;
• поповнення свого рахунку або рахунку іншого абонента МТС;
• відправлення SMS-повідомлень;
• налаштування переадресації голосових викликів (у перспективі);
• багато інших можливостей.

Щоб скористатися послугою, необхідно зареєструватися на https://ihelper.mts.com.ua (для контрактних абонентів) або на https://ihelper-prp.mts.com.ua (для абонентів передплати). Після успішної ідентифікації та авторизації абонент потрапить на сторінку, що містить меню управління власним рахунком.

Про програму «МТС Бонус»
Бонуси – це умовні бали, які абоненти компанії отримують на свій спеціальний бонусний рахунок. Накопичивши достатню кількість бонусів, абонент може обміняти їх на різноманітні подарунки.

Контрактним абонентам МТС бонуси нараховуються залежно від суми рахунку за місяць. Абонентам МТС Передплата достатньо поповнювати свій рахунок, отримуючи бонуси за кожне поповнення. Після першого поповнення абоненти МТС Передплата автоматично стають учасниками програми «МТС Бонус» (якщо інше не передбачено поточним тарифним пакетом абонента).

Абоненти, які беруть участь у програмі «МТС Бонус», можуть оформити передплату на журнали «Корреспондент», «EGO», «Единственная», «Digital Photo Camera», «Объект», «Любимая Дача», «За рулем», а також обміняти бонусні бали на послуги мобільного зв'язку, квитки в кіно або DVD-диски. Контрактним абонентам МТС доступні також додаткові подарунки: знижки на модеми, замовлення додаткового пакета трафіку на послуги інтернет, додаткові хвилини для спілкування і нові телефони за спеціальними цінами, а також подорожі від туристичного агентства, прокат авто, побутова техніка, вечеря в ресторані та книги від видавництва «Рідерз Дайджест».

Більш докладну інформацію про програму «МТС Бонус» можна дізнатися за адресою http://www.mts.com.ua/ukr/my_mts.php або, зателефонувавши за номером 111.


***



Ключові слова: МТС бонусы

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19
Владелец Крокус Сити Холл взял кредиты с сыном Эмином для спасения своего безнеса Миллиардер Араз Агаларов и его сын, известный певец Эмин
- 23.03.2024 22:44
Кто хозяин Крокус Сити Холла? Данные 2024 Крокус Сити - это крупный деловой и торговый комплекс в Москве, принадлежащий российскому бизнесмену и
- 23.03.2024 22:30
Сколько погибших в Крокус Сити Холл? В подмосковном концертном зале «Крокус Сити Холл»
- 23.03.2024 21:42
Что известно о террористах в Крокус Сити, кто они, кого задержали Что стало с теми террористами, атаковавшими Крокус: кого когда задержали, кто они?
- 23.03.2024 18:24
Що пишуть європейські ЗМІ та США про теракт в Крокус Сіті Хол Що західні ЗМІ пишуть про теракт у «Крокусі», кого і чому засуджують
- 23.03.2024 18:12
Теракт у Крокус Сіті Холлі: як це було всередині, розповіді очевидців Теракт у «Крокус Сіті Холлі»: як це було всередині, розповіді очевидців
- 23.03.2024 17:30
Біля берегів Індонезії стався сильний землетрус Біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 5,3
- 23.03.2024 12:49
Почему террористы напали на Крокус Сити Холл в Москве, что это за место По сообщениям, нападавшие открыли огонь, за которым последовали взрывы и возгорание
- 22.03.2024 22:00

Всі новини