Кіркоров виїхав з Росії на обстеження з приводу нападів

- 09.12.2010 13:38
Кіркоров виїхав з Росії на обстеження з приводу нападів

Адвокат Філіпа Кіркорова Тетяна Акімцева підтвердила, що її клієнт виїхав за межі Російської Федерації. Раніше повідомлялося, що співак має намір відправитися за кордон для серйозного медичного обстеження з приводу регулярно трапляються з ним нападів.

Акімцева зазначила, що украй засмучений негативною реакцією колег на його вчинок. Адвокат додала, що за останні дні Кіркоров "сильно змінився, схуд і змарнів", передає NEWSru.co.il.

Заява адвоката Кіркорова пов'язане з інцидентом, що стався на репетиції церемонії "Золотий грамофон" у Кремлівському палаці. За словами адвоката постраждалої Марини Яблокова, Сергія Жоріна, Кіркорова обурив прожектор, спрямований йому в очі, і він в грубій формі почав ображати Яблокова, яка відповідала за технічне забезпечення репетиції.

"Яблокова спокійно попросила Кіркорова почекати, поки світло буде налагоджений, на що Кіркоров вибухнув нецензурною лайкою в мікрофон. Тоді Марина обурилася і попросила Філіпа не ображати її. Філіп впав в сказ і з криками:" Я тебе вб'ю! "- Підбіг до неї і вдарив рукою по обличчю ", - розповів Жорін, зазначивши, що це сталося при великій кількості свідків. За словами Жоріна, від удару Яблокова впала. Тоді Кіркоров підійшов до неї, схопив за волосся і почав бити ногами в ділянку грудей і живота.

За інформацією Life News, в результаті побоїв жінка отримала серйозні травми: медики діагностували у неї удари стегна, гомілок, нижньої щелепи, розрив ясна, струс мозку, а також пошкодження шийного відділу хребта. На сайті опублікована фотографія Яблокова після завданих побоїв.

Марина Яблокова подала заяву на ім'я керівника столичного ГУВС Володимира Колокольцева з проханням порушити кримінальну справу щодо Філіпа Кіркорова.

Кіркоров вибачився за побиття Яблокова

7 грудня на офіційному сайті Кіркорова був опублікований текст заяви співака з вибаченнями в адресу побитої дівчини: "На жаль, я змушений говорити про те, в чому довгий час боявся зізнатися самому собі. Напевно, я серйозно хворий. Два рази на рік у мене трапляються серйозні напади, внаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Я сам в жаху від цього. І тільки тепер розумію, що мені треба серйозно лікуватися. Я хочу вибачитися перед Мариною Яблокова особисто і публічно. Я дуже жалкую про те, що трапилося. Я розумію, що в даній життєвій ситуації це звучить не дуже вагомо. Але для мене це сигнал для серйозного лікування. І запевняю вас, що я насправді зовсім не такий. Прошу вибачення у всіх, кого я обурив таким неадекватним вчинком ".

Адвокат дівчини не повірила в неосудність Кіркорова

Режисер "Золотого грамофона" Марина Яблокова подасть до суду на Пилипа Кіркорова, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на її адвоката Сергія Жоріна. У бесіді з "Інтерфаксом" він підкреслив, що готує звернення до суду, оскільки, за його досвіду, "міліція рідко порушує кримінальні справи за статтями" Заподіяння легкої шкоди здоров'ю "і" Образа ".

Вибачення Філіпа Кіркорова, опубліковані на сайті співака, Жорін назвав спробою уникнути відповідальності, передає Lenta.ru. "Це зручний привід оголосити себе душевнохворим", - заявив він агентству. Кіркоров стверджував, що двічі в рік втрачає пам'ять.


Ключові слова: У Киркорова припадки

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини