Пасажири авіакомпанії "Pegasus" не можуть вилетіти зі Стамбула до Харкова.

- 23.11.2010 12:51
Пасажири авіакомпанії "Pegasus" не можуть вилетіти зі Стамбула до Харкова.

Десятки пасажирів авіакомпанії "Pegasus" не можуть вилетіти зі Стамбула до Харкова.

Літак рейсу Стамбул-Харків турецької авіакомпанії "Pegasus" вже четвертий день не вилітає із стамбульського аеропорту Сабіха Гокча.

Громадяни України, Туреччини, Казахстану та інших країн чекають в аеропорту з 19 листопада. Про це tochka.net повідомили самі пасажири рейсу.

"Працівники" Pegasus "годують нас сніданками": через годину буде відомо, ввечері, вранці, а потім кажуть, мовляв, завтра полетите в стільки то годин, але то "завтра" так і не приходить ", - розповіла tochka.net одна з пасажирів рейсу Стамбул-Харків.

Коли рейс скасували вперше - 19 листопада - пасажирам ніяк не пояснили причину. Тільки один від одного пасажири дізналися про те, що рейс скасували через погану погоду в Харкові.

На наступний день, 20 листопада, пасажирам все ж пояснили, що причиною скасування рейсу до Харкова є погана погода, але дату вильоту до Харкова назвати так і не змогли.

"Вони сказали, щоб ми дзвонили 21 листопада вранці. З їхніх слів стало відомо, що о 16.00 буде рейс, але його так і не було", - повідомили українським, що чекають вильоту.

Але ні 21-го, ні 22-го листопада літак для пасажирів рейсу Стамбул-Харків так і не подали.

За їх словами представники авіакомпанії в них навіть не вийшли щоб пояснити причину скасування рейсу. Звернення в поліцію і посольство України в Туреччині нічого не дали.

Власникам квитків на рейс Стамбул-Харків вдалося дістатися до офісу "Pegasus", але там також не надали конкретної інформації про дату і час вильоту до Харкова. Після цього багато хто з очікують поїхали в інший аеропорт купувати квитки на рейси інших авіакомпаній.

Пасажир додає, що адміністрація авіакомпанії протягом трьох днів - з 19 по 21 листопада - відмовлялася надавати їм готель.

Тільки після візиту в офіс "Pegasus", де пасажіти підняли справжній шум, їх поселили у готелі. До цих пір всі вони чекають вильоту зі Стамбула до Харкова.

tochka.net намагається отримати коментарі від адміністрації авіакомпанії "Pegasus" та посольства України в Туреччині. "


Ключові слова: літак зі Стамбулу у Харков, 23.11.2010

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини