Готель Корал у Чернівцях гостинно приймає колективні замовленні на Новий рік на Буковині

- 18.11.2010 09:16
Готель Корал у Чернівцях гостинно приймає колективні замовленні на Новий рік на Буковині

До вашої уваги - тур, в якому туристи побачать всі чари Буковинсткого краю.

Новий Рік в Карпатах: Новорічні Зірки Буковини - готель КОРАЛ

Тривалість туру: 6 днів, дати виїзду: 29.12.2010, вартість туру: 1957 гривен. 
Зима - пора казок, білизни пагорбів, а головне Незабутні зустрічі Нового 2011 року. Дислокація у справжній адреналіновий рай, на безперечно, найкращі гірськолижні траси українських Карпат «Мигово» і «Буковеля», де поєднання сонця і снігу народжує діамантову атмосферу настрою. Відвідування унікальних музеїв, старовинних міст і стародавніх замків. Комфортне проживання в готелі «Корал», а також просто прекрасний відпочинок у чарівному куточку Буковинських Карпат! Всі родзинки зимового відпочинку - для Вашого задоволення!

готель "Корал" Черновцы
готель ресторан
готель"Корал"
бильярд
Корал

29.12 Виїзд з Києва о 18:16 на поїзді № 627 до Чернівців.

30.12 Прибуття до Чернівців о 9:50. Зустріч групи на вокзалі. Трансфер в готель «Корал». Сніданок. Оглядова екскурсія по місту. Знайомство з архітектурними та історичними пам'ятками Чернівців. Відвідування Свято-Миколаївської церкви, Органного залу (колишньої Вірменської церкви), Кафедрального собору, Краєзнавчого музею, Соборної площі, Театральній площі, Драмтеатру ім. О. Кобилянської, Резиденції буковинських митрополитів (нині - одна з будівель Чернівецького Національного Університету). Обід в ресторані готелю «Корал». Відвідання найбільшого розважального центру Західної Європи "Панорама Чернівці". Тут затишно розмістилися 17 ресторанів, кафе і барів, концертні зали більярд і боулінг. Родзинкою центру є льодова площатка олімпійських розмірів (катання на ковзанах). Повернення в готель. Вечеря. Вільний час - арома-сауна з басейном, турецька лазня, масаж, російський більярд (за бажанням).

31.12 Сніданок. Виїзд в Яремче. Прогулянка по Яремче (яремчанській водоспад «Пробій», ринок гуцульських сувенірів). Виїзд в ТК «Буковель» - найвідоміший гірськолижний комплекс Прикарпаття. Різноманітність трас, а також інфраструктура Буковеля порівнянні з багатьма європейськими курортами. Катання на лижах, санках, сноубордах, сноутюбінга, снігових мотоциклах. Навіть якщо Ви не катаєтеся на лижах, купіть квиток на підйомник. Панорама засніжених Карпат, яка відкриється Вам, просто не може залишити байдужим. Для тих, хто тільки починає знайомство з гірськими лижами або сноубордом, є відмінні траси, де у Вас буде хороша можливість навчиться лижного пілотажу - прекрасне місце для старту. Для бажаючих шашлики, гаряче вино, різноманітність ресторанів і кухонь, колиб та саун (за дод. Плату). Повернення в готель «Корал». Зустріч Нового 2011 Року в ресторані готелю: Різноманітність святкових вишуканих страв Буковинської кухні, Новорічне шоу з привітаннями від Діда Мороза та Снігуроньки, Ялинка на свіжому повітрі, святковий феєрверк, ігри, конкурси, сюрпризи. Родзинка програми - жива музика і відмінний настрій!

01.01 Пізній сніданок. Виїзд в гірськолижний курорт «Мигово». Катання на лижах, санках, сноубордах. «Мигово» - один з кращих гірськолижних курортів України. Завдяки вигідному розташуванню і природним умовам сніг тут випадає рано і у великій кількості. У поєднанні з раціональною та ефективною роботою з підготовки трас (ратраки, снігові гармати) снігове покриття тут чудове і зберігається з грудня до середини квітня. На території комплексу діють бугельний підйомник (довжина 1100 м.) та мультиліфт (довжина 200 м.). Загальна довжина трас - 2540 метрів. До послуг відпочиваючих пункт прокату гірськолижного спорядження (гірські лижі, сноуборди), лижна школа, сноутюбінг, стендова стрільба, катання на санях, школа верхової їзди. У шикарному, колоритному ресторані «Гетьман», Ви зможете підкріпиться національними стравами, а середньовічний стиль ресторану дозволить Вам відчути себе гостем на справжньому королівському бенкеті. Повернення в готель «Корал». Вечеря. Вільний час - арома-сауна з басейном, турецька лазня, масаж, російський більярд (за бажанням).

При малоймовірному відсутності сніжного покриття здійснюється екскурсія до Коломиї (місто-страж гуцульського духу і колориту, невичерпне джерело пізнання західно-української історії та культури з справжньої архітектурою, яка збереглася з часів Австро - Угорської імперії). Обід в національному ресторані «Згарда». Екскурсія по історичній частині міста, з відвідуванням музею «Писанка» - єдиного музею писанки в світі, Музею Гуцульщини (колекцію музею складають більше 22 тисяч виробів з дерева, металу, шкіри, пряжі та вишивки) і музею історії міста Коломиї.

02.01 Сніданок. Вільний час. Виїзд в Хотинську фортецю - екскурсія по фортеці, заснованої в середині 13 століття князем Данилом Галицьким. Нею володіли і молдавські правителі, і польські королі, і турецькі султани. Всі вони залишили тут свій слід. Фортечні стіни пам'ятають вояків Дмитра Вишневецького і славну перемогу над турками Петра Дорошенка, оспівану істориками й поетами. Виїзд в Кам'янець-Подільський - екскурсія по старому місту і фортеці, яку наказали звести литовські князі Корятовичі. Споруджено фортецю на високому скелястому березі річки Смотрич для оборони мосту «Лань, що біжить» - єдиного, можливого в'їзду до міста. На сьогоднішній день «Квітка в камені» приваблює туристів більше, ніж сотнею історичних пам'яток. Пізній обід в ресторані «Стара фортеця». Виїзд п. № 624 в Київ у 1935.

03.01 Приїзд до Києва в 7:27.

Категорія номера Вартість туру з особи в грн.
2-м номер стандарт 1 категорії (2-сп ліжко) 1997
2-м номер стандарт 2 категорії (2-сп ліжко) 1957
2-м номер стандарт (окремі ліжка) 1957
2-м номер стандарт (розсувні ліжка) 1997
2-м номер покращений (французьке ліжко) 2097
3-м номер стандарт 1957
1-м номер стандарт 2197
Напівлюкс (дві кімнати) на 2/3/4 людина 2197/2097/1997
Люкс (дві кімнати) на 2/3/4 людина 2397/2197/2097
Додаткове ліжко 1797
Додаткове ліжко для дітей до 12 років 1697

Специфікація номерів:

* Двомісний номер стандарт 1 і 2 категорії (двоспальне ліжко)

Однокімнатний номер з двоспальним ліжком, передпокою і ванною кімнатою. У номері: телевізор, кабельне телебачення, столик, стільці, у ванній кімнаті - душова кабінка. У деяких номерах є можливість поставити додаткове місце для дитини або дорослого. Номер може використовуватися як для сімейної пари з дитиною і без, так і для трьох дорослих осіб.

*Двомісний номер стандарт (окремі ліжка)

Однокімнатний номер з двома окремими ліжками, передпокою і ванною кімнатою. У номері: телевізор, кабельне телебачення, столик, у ванній кімнаті - душова кабінка. Номер може використовуватися для двох дорослих осіб.

*Двомісний номер стандарт (розсувні ліжка)

Однокімнатний номер з двома розсувними ліжками, передпокою і ванною кімнатою. Ліжка транспортуються як в роздільні, так і в суміщені. У номері: телевізор, кабельне телебачення, столик, стільці, у ванній кімнаті - душова кабінка. Номер може використовуватися як для сімейної пари, так і для двох дорослих осіб.

*Двомісний номер покращений (французьке ліжко)

Однокімнатний номер з двоспальним ліжком, передпокою і ванною кімнатою. У номері: телевізор, кабельне телебачення, столик, у ванній кімнаті - душова кабінка. У деяких номерах є можливість поставити додаткове місце для дитини або дорослого. Номер може використовуватися як для сімейної пари з дитиною і без, так і для трьох дорослих осіб. Від стандартного номера відрізняється дизайном та меблями.

*Тримісний номер стандарт (окремі ліжка)

Великий однокімнатний номер з трьома окремими ліжками, передпокою і ванною кімнатою. У деяких номерах 2-спальне плюс 1-спальне ліжко. У номері: телевізор, кабельне телебачення, столик, стільці, у ванній кімнаті - душова кабінка. У деяких номерах є можливість поставити додаткове місце для дитини або дорослого. Номер може використовуватися як для сімейної пари з одним або двома дітьми, так і для трьох або чотирьох дорослих осіб.

*Одномісний номер

Однокімнатний номер з одним ліжком, передпокою і ванною кімнатою. У номері: телевізор, кабельне телебачення, столик, у ванній кімнаті - душова кабінка.

* Двокімнатний напівлюкс

Номер з двома окремими кімнатами, передпокою і ванною кімнатою. У спальні одне - двоспальне (французька) ліжко, у вітальні - розкладний диван для двох дітей або двох дорослих. У номері: телевізор, кабельне телебачення, ванна кімната (душова кабінка). Номери даної категорії ідеально підходять для сімейних пар з дітьми, або для 4 дорослих.

*Двокімнатний люкс 1

Номер з двома окремими кімнатами, передпокою і ванною кімнатою. У спальні одне - двоспальне (французька) ліжко, у вітальні - розкладний диван для двох дітей або двох дорослих. У номері: телевізор, кабельне телебачення, ванна кімната (кутова ванна, біде). Номери даної категорії ідеально підходять для сімейних пар з дітьми, або для 4 дорослих.

*Двокімнатний люкс 2

Номер з двома окремими кімнатами, передпокою, ванною кімнатою і окремим гардеробом. У спальні одне - двоспальне (французька) ліжко, у вітальні - розкладний диван для двох дітей або двох дорослих. У номері: телевізор, кабельне телебачення, у ванній кімнаті душова кабінка. Номери даної категорії ідеально підходять для сімейних пар з дітьми, або для 4 дорослих людей.

* Додаткове місце - крісло-расскладушка, додається в деякі 2-місні номери.

У готельному комплексі «КОРАЛ» Ви зможете не тільки відпочити в номерах, але й розслабитися у фінській сауні розпареній на дровах, і турецької бані на пару, пострибати і поплавати в басейні, пограти в російський більярд, і провести час в масажному кабінеті, а різноманітність Буковинської кухні не може Вас не порадувати своїм колоритом і вишуканістю.

У вартість туру входить:

* Транспортне обслуговування автобусом єврокласу по всьому маршруту;
* Проживання в готелі «Корал» в обраній категорії номера;
* Поліпшене харчування по програмі: 4 сніданки, 2 вечері, 1 обід;
* Екскурсійна програма: Чернівці, Яремче, Хотин, Кам'янець-Подільський, (Коломия);
* Гірськолижні виїзди: ТК «Буковель», ТК «Мигово»;
* Медична страховка (групова);
* Супровід керівником групи.

Додатково оплачується:

* Новорічна вечеря з розважальною програмою в ресторані готелю «Корал»: 650 грн. - Для дорослих, 550 грн. - Для дітей до 12 років - (обов'язково);
* Проїзд потягами Київ - Чернівці, Кам'янець-Подільський - Київ (купе) 390 грн.;
* Вхідні квитки в музеї, фортеці, туристичні об'єкти (5-15 грн);
* Прокат гірськолижного спорядження, підйомники;
* Арома-сауна з басейном, турецька лазня, масаж, російський більярд (запис заздалегідь у будь-який день).


Ключові слова: тури на новий рік у Чернівці, Карпати

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та розповсюдженні наркотиків На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та
- 26.04.2024 10:53
Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58

Всі новини