Як обрати спокусливу білизну

- 08.03.2011 06:09
Як обрати спокусливу білизну


Якщо дуже хочеться здивувати і заінтригувати коханого, то варто почати з еротичної білизни. Головне правильно підійти до вибору і врахувати всі тонкощі чоловічого сексуального сприйняття.

Ні в якому разі не варто вибирати білизну синьо-зеленого, бордово-червоно-коричневого, отруйно-кислотного кольору. Такі гами геть вбивають сексуальний потяг у сильної статі. Виняток становлять лише випадки, коли спілкування не передбачає інтимних відносин.

Негліже червоного, чорного і білого кольору найбільше підходять для еротичного побачення. Білосніжна мереживну білизну символізує непорочність та чистоту. У ній жінка виглядає ніжною і тендітною. Особливо вигідно виглядає така білизна на смаглявому тілі

Як стверджують психологи, які обрали саме цей колір дами, не люблять пафосу й багато деталей, природні, традиційні в сімейних цінностях і романтичних стосунках. Новомодні принципи і традиції не для них. Виступають за традиційний інститут шлюбу і не приймають співжиття.

Чорний колір найбільш популярний, оскільки він зрітельно зменшує обсяг і додає загадковість. Чоловіків ж провокує на агресивний і енергійний секс. У чоловіка прокидається інстинкт завойовника, але жінка не повинна здаватися йому без опору. Вона може як активно захищатися, так і спробувати перехопити атакуючу роль чоловіка. Головне тут не загратися і не заподіяти біль один одному.

Любителька чорного білизни впевнена в собі, іноді занадто. Вона знає, що вона красива і завжди готова до зваблювання, якщо перебуває в прекрасному настрої. Головні риси такої жінки - сміливість, розкутість, схильність до зовнішніх ефектів, нарцисизм, а також впевненість у собі і внутрішній спокій. "Самотня зірка", кішка, яка гуляє сама по собі. Любить "виступати" сольно. Робота в команді її пригнічує, вона не може проявити себе в достатній мірі і не дає це зробити іншим.

"Крайнє прояв" жінки в чорному - фатальна жінка. За нею тягнеться шлейф з терпких парфумів і розбитих сердець. У любові вона - вільна, розкута, без комплексів і обмежень. Вона дозволяє партнеру дуже багато, чоловіків змінює як рукавички, вони їй швидко набридають. У своєму нескінченному пошуку вона зупиниться лише тоді, коли зустріне справжнього короля або просто втомиться від пристрасті та інтриг і захоче дітей.

Варто бути обережніше з червоним кольором. Білизна це колірної гами добре виглядає при слабкому освяченні і здалеку. Його краще встигнути зняти раніше, ніж чоловік наблизиться на відстань витягнутої руки.

Червоний - колір сміливих і вольових, запальних, темпераментних, принципових, кар'єристок і левиць у коханні. За вдачею вони лідери і поступатися не люблять. Образ не прощають, навіть довга дружба може припинитися, якщо даму в червоному сильно образити і зачепити за живе. У любові енергійні та пристрасні. Просто флірт таким дівчатам не потрібен. Відносини повинні бути, як гойдалка - вгору і вниз, розбиті серця та сім'ї, інтриги, заздрісники і зрадники, тихі сімейні вечори їм швидко набриднуть.

Частенько червона білизна виявляється під строгим діловим костюмом. Червоний відображає активну життєву позицію. Часто говорить про агресивний настрій людини, холодному розрахунку та ділової хватки. Леді в червоному часто кидають виклик долі і стикаються з такими ж рішучими противниками, як і вони самі. Часто не можуть впоратися з власним гнівом і сильними емоціями.

Білизна буває чотирьох типів: "боді", "корсет", "грація", "бюст'є". Боді це з'єднання бюстгальтера, маєчки, і трусиків. Утягивает фігуру і підкреслює її достоїнства. Боді виглядає як сумісний купальник із застібкою знизу на кнопках або гачках.

Корсет складається з бюстгальтера на "кісточках", сполученого з боді з щільної тканини. Довжина боді до середини стегна. Відмітна деталь корсета - шнурування, яка найчастіше розташовується на спині.

Грація, як і корсет, складається з боді та бюстгальтера на кісточках, але без шнурівки.

Бюстьє представляє собою бюстгальтер на кісточках зі знімними бретелями чи без них, суміщений з коротким корсетом з щільної тканини. Бюстьє шиється з мінімальною кількістю швів, збільшує груди і злегка тягне талію.

Приступивши до вибору, в першу чергу зверніть увагу на тканину. Дрібне мереживо або атлас - це ми залишимо на ваш розсуд. Зазначимо тільки, що сьогодні найпопулярніші матеріали - натуральний шовк, атлас, лайкра та трикотажний бавовна. Декор - мережива, вишивка, рифлення.

Білизна з шовку вважається найвишуканішим і найдорожчим, тому що добре пропускає повітря і зберігає тепло. Крім того, воно зручне і влітку, і взимку.

Бавовняно нижню білизну з мережива розкішно виглядає на дівчатах. Тонкі, вишукані візерунки здатні перетворити білизну в справжній витвір мистецтва.

Білизна з штучних тканин зовні дуже привабливо й за доступною ціною. Але не завжди добре облягає тіло. Нейлонове і синтетичну білизну, наприклад, може викликати подразнення ніжної шкіри.

Рекомендацій за кольором існує маса, але зараз в моді натуральні кольори: білий, чорний, кремовий, кавовий. Врахуйте, що колір нижньої білизни, повинен відповідати характеру і естетичним смакам вашого партнерки. Ну і зрозуміло колір повинен подобатися вам. Неправильно підібрана білизна не тільки негарно сидить, але ще й дуже незручно.


Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

ецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48
Влада України відкинула причетність до теракту в Крокус Сіті Холл МЗС України назвало звинувачення у причетності Києва до теракту
- 27.03.2024 13:03
Теракт в Крокусе Сити Холл: новая информация, количество пострадавших и судьба нападавших Глава Федеральной службы безопасности (ФСБ) России
- 25.03.2024 11:19

Всі новини