Попередні результати місцевих виборів 31 жовтня вже відомі

- 30.10.2010 22:10
Попередні результати місцевих виборів 31 жовтня вже відомі

 

 

У Херсоні Комітетом виборців України виявлений проект зведеного протоколу за наслідками виборів мера міста і депутатів в міськраду.

У переданому УНІАН електронному файлі - наперед "підраховані" результати голосів і зведена табличка "переможців" по всіх округах.

Згідно з цими "підсумків виборів", у Херсоні перемогла партія влади і чинний мер.

"Згідно "протокола" нинішній мер перемагає з результатом 30%, а його конкуренти відстають від нього на 10 і більше відсотків", - сказав глава організації "Соціальний вимір Херсонщини" Ігор Трубаєв.

"В той же час, результати соціологічних досліджень, які були оприлюднені напередодні заборони рейтингів, свідчать, що чинний мер не має навіть частини намальованої підтримки у жителів міста", - додав він.

Якщо дані, що їх перехопили журналісти, співпадуть з результатами, які озвучать у результаті підрахунку голосів у міському тервиборчкомі за підсумками голосування, то це стане підтвердженням очевидної фальсифікації виборів, заявив Трубаєв.

"Місцева влада впродовж всієї виборчої кампанії демонструє нехтування виборчим законом, чинить тиск на опозиційних кандидатів, перешкоджає роботі ЗМІ, прямо порушує законодавство. Тому в тому, що "результати" виборів виявилися наперед "визначені", до самого голосування, немає нічого дивовижного", - сказав він.

Експерт Центру регіональної політики Анатолій Лазаренко зазначив, що міське керівництво Херсона під час кампанії опинилося в епіцентрі скандалу, пов'язаного з тим, що Віктор Янукович, а потім і прем`єр-міністр Микола Азаров, звинуватили мера і міськвиконком в безгосподарності.

"Деякі експерти стверджують, що тепер єдиним способом політичного самозбереження для мера є високий результат для себе і для партії влади на виборах", - заявив Лазаренко.

За його інформацією, проти мерії і особисто чинного міського голови відкрито більше 10 кримінальних справ, які перебувають в підвішеному стані.

"Якщо ж фальсифікувати вибори не вдасться, мерові доведеться мати справу з прокуратурою", - упевнений експерт.

www.pravda.com.ua http://www.pravda.com.ua/news/2010/10/30/5529159/


Ключові слова: 2010 результати виборов, 31.10.10

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та розповсюдженні наркотиків На Вижниччині судитимуть прикарпатця, обвинувачуваного у зберіганні та
- 26.04.2024 10:53
Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58

Всі новини