У Чернівцях відбулася презентація продукції компанії «Алеф-Віналь». Фото.

- 29.09.2010 12:15
У Чернівцях відбулася презентація продукції компанії «Алеф-Віналь». Фото.

Цінуйте дари вітчизняних виноробів

У Чернівцях відбулася презентація продукції компанії «Алеф-Віналь». Поціновувачі виноробного мистецтва на власному досвіді змогли переконатися у високій якості кримських вин, коньяків та горілки.

Щороку збільшуються угіддя молодих виноградників – нині їхня загальна площа складає три тисячі гектарів. У сезон виноробства збирають по 300 тонн винограду в день.

На виноградниках ЗАТ «Бурлюк», яке засноване ще в 1933 році в мальовничій і родючій долині річки Альма поблизу Бахчисараю, наливаються соками солодкі грона. Тут зберігаються і старі кущі: у господарстві є насадження, що відносяться до 1976 року й дають плоди. Ці лози - раритетні, оскільки пережили не тільки сильні морози, а й сумнозвісну антиалкогольну кампанію середини 80-х років минулого століття.

Підприємства укомплектовані високотехнологічним болгарським та італійським обладнанням, і саме це є запорукою високої якості продукції, що вже одержала 62 нагороди на різних всеукраїнських і міжнародних конкурсах.

Колекція продукції 2010 року вирізняється оригінальним оформленням в європейському стилі. Напої виготовлені з кращих сортів винограду, вирощеного в Криму, де є унікальні ґрунти, схожі з ґрунтами французького Грава: землі усіяні дрібними камінчиками. Саме на таких ґрунтах визрівають дивні ягоди, з яких високопрофесійні технологи виробляють неповторну продукцію.

На кримському заводі марочних коньяків «Багерово», який є складовою частиною ЗАТ «Алеф-Віналь», виробляється коньяк ТМ «Жан-Жак». Цей напій також був презентований нашим мешканцям.

Шість років тому «Алеф-Віналь» збудував сучасний комплекс з виробництва і розливу коньяку. Реконструкція дала можливість збільшити виробничі потужності до ста тисяч пляшок на місяць. Для виготовлення коньяку використовується класична французька технологія.

Цікаво, що всі п’ять стадій виробництва коньяку здійснюються на виробничих потужностях компанії. Збирання винограду – з власних виноградників у Криму, на етапі витримки коньяку традиційно використовуються дубові бочки, які виготовлені без клею і гвіздків з реліктових дубів, що мають пористу структуру. Менше ніж за три роки відбувається справжня метаморфоза – складається букет… Коньячний спирт стає м’якішим, оксамитовим і повним. З’являється багато квіткових і фруктових відтінків, а також солодкуватий ванільний тон. Чим довше спирт витримується на дубі, тим глибшим, багатограннішим стають смак і аромат елітного напою.

Директор департаменту по маркетингу ЗАО «Алеф-Віналь» Анатолій Коган розповів, що подібні презентації-дегустації відбуваються у всіх обласних центрах і великих містах. Це – одне зі свідчень, що вітчизняна виноробна промисловість виходить з кризи.




Ключові слова: презентація Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Яким чином Флуконазол допомагає при усуненні грибкових інфекцій В аптеці ANC препарат доступний у кількох лікарських формах – капсулах, таблетках
- 24.04.2024 16:04
Практичні поради: як розкрутити Ютуб канал і залучити аудиторію Якщо у вас є аудиторія не лише на Ютуб, але й інших платформах, обов’язково використовуйте цей
- 23.04.2024 09:14
Рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання Швидко та просто: рецепт ніжного домашнього зефіру без випікання
- 16.04.2024 10:32
Минулої доби шахраї ошукали двох чоловіків на суму понад 31 тисячу гривень: дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження Цього разу аферистам вдалося незаконно збагатитися чужими коштами під приводом
- 16.04.2024 10:09
ДНК тест для родового дерева, ДНК-экспертиза на этническое происхождение ДНК-тестирование – это мощный инструмент, который позволяет
- 15.04.2024 13:56
Образа: мозок шукає швидкі способи впоратися зі стресом Ми отримуємо сигнал ззовні, але не знаємо, що з ним робити
- 05.04.2024 11:23
Британський суд відклав екстрадицію Джуліана Ассанжа до США Засновник WikiLeaks у Великій Британії
- 01.04.2024 13:10
Чому наш організм вимагає солодкої та жирної їжі і що з цим робити Солодощі для нашого тіла це простий і, головне, швидкий спосіб о
- 01.04.2024 12:58
На Буковині слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні домашнього насильства Житель обласного центру впродовж тривалого часу вчиняв протиправні дії відносно
- 01.04.2024 12:48

Всі новини